ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΝΕΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Η ΑΕΚ κατέθεσε 5 προτάσεις σε Ευρωπαϊκά προγράμματα


H AEK μεγαλώνει και αναπτύσσεται σε όλα τα επίπεδα, τόσο εντός, όσο και εκτός συνόρων. Εκτός των επιτυχιών όλων των τμημάτων του Συλλόγου ανά τα χρόνια στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, πλέον η “Ένωση” ξεκινά την παρουσία της και στα αθλητικά προγράμματα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Σε συνεργασία με μεγάλα ευρωπαϊκά αθλητικά σωματεία, την Ένωση Ευρωπαϊκών Αθλητικών Συλλόγων (EMCA), το Υπουργείο Αθλητισμού και Τουρισμού της Ιταλίας, Ακαδημαϊκά Ιδρύματα του εξωτερικού και την Μίλητος Συμβουλευτική, κατατέθηκαν προτάσεις οι οποίες αφορούν τρία προγράμματα Erasmus+ και δύο Horizon.

Συγκεκριμένα οι πέντε προτάσεις αφορούν την ομαλή ένταξη προσφύγων μέσω του αθλητισμού, την υποστήριξη και επαγγελματική ενσωμάτωση των προσφύγων, εκπαιδευτική προσέγγιση για τους παλαίμαχους αθλητές, την ενίσχυση του τουρισμού μέσω του αθλητισμού και την κατασκευή καινοτόμου τόξου για γυναίκες με ειδικές ανάγκες.

H AEK από τις καταβολές της βρίσκεται στο πλευρό όλων των κοινωνικών ομάδων και δε θα μπορούσε να μη συμμετέχει ενεργά στις ευρωπαϊκές προσπάθειες υποστήριξής τους.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ