ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΝΕΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Η ΑΕΚ πάντα δίπλα στην «Κιβωτό του Κόσμου»


Μια πολύ σημαντική και όμορφη ημέρα ήταν η σημερινή (Πέμπτη 23/12) για το σωματείο της ΑΕΚ (Ερασιτεχνική και Λέσχη Ιστορίας και Πολιτισμού ΑΕΚ). Κι αυτό καθώς αντιπροσωπεία μας, επισκέφθηκε την «Κιβωτό του Κόσμου» στον Κολωνό προκειμένου να μοιράσουμε δώρα και αθλητικό υλικό της ομάδας μας, μα κυρίως για να δώσουμε και να πάρουμε χαμόγελα από τα δεκάδες παιδάκια που μας υποδέχτηκαν με τη μεγαλύτερη ζεστασιά του κόσμου.

Για το έργο και την προσφορά του Πατέρα Αντωνίου δεν υπάρχουν λέξεις. Η «Κιβωτός του Κόσμου» δραστηριοποιείται και απευθύνεται πρώτα και κύρια στα μικρά απροστάτευτα παιδιά, τα περισσότερα από μονογονεϊκές οικογένειες, αλλά και πολλά χωρίς γονείς, που βιώνουν δύσκολες συνθήκες, παραμέληση, εγκατάλειψη, χωρίς ιατρική φροντίδα με αβέβαιο μέλλον. Η Κιβωτός καλύπτει εξ ολοκλήρου και φροντίζει τα απροστάτευτα παιδιά. Σε συνεργασία με Εισαγγελίες Ανηλίκων, φορείς προστασίας και υπηρεσίες για τα δικαιώματα των παιδιών, αναλαμβάνει το μεγάλωμα των ανηλίκων στα τέσσερα μέχρι σήμερα, σπίτια φιλοξενίας. Πρόκειται για παιδιά από βρεφική ηλικία μέχρι την ενηλικίωση τους, τα οποία έχουν υποστεί κακοποίηση, παραμέληση και πολύ άσχημες συνθήκες διαβίωσης. Τα παιδιά ζουν σε μεγάλα σπίτια με παιδαγωγούς –φροντιστές για την καθημερινότητα τους και είναι σαν μια μεγάλη οικογένεια.

Για την ΑΕΚ της προσφυγιάς, των αρχών και των αξιών που πάνω από όλα, είναι συνυφασμένες με την Ανθρωπιά, αποτελεί καθήκον και ιερή υποχρέωση, να στηρίζουμε αυτή την προσπάθεια με κάθε τρόπο. Και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε.

Η αντιπροσωπεία της ΑΕΚ που είχε τη χαρά και την τιμή να επισκεφτεί την την «Κιβωτό» αποτελούταν από τους αθλητές μας, Θέμη Ηλιόπουλο (χάντμπολ), Εύη Γεωργιάδου και Αγγελική Καββαδία (βόλεϊ γυναικών), Γιάννη Αχιλλεόπουλο (βόλεϊ ανδρών), Αναστασία Λιούδη και Μαριάννα Μαστρόκαλου (πόλο γυναικών), καθώς και από την πρόεδρο της Λέσχης Ιστορίας και Πολιτισμού ΑΕΚ, Χριστίνα Σούκερη-Παπασταμάτη και τον διευθυντή επικοινωνίας της ΑΕΚ, Πάνο Λούπο.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ