ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Η ΑΕΚ στο τουρνουά για το «Χαμόγελο του Παιδιού»


Η ΑΕΚ συμμετείχε για μια ακόμη χρονιά στο τουρνουά που είναι αφιερωμένο στο Χαμόγελο του Παιδιού.

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το 12ο Τουρνουά Μίνι Βόλεϊ που είναι αφιερωμένο στο Χαμόγελο του Παιδιού.

Η ΑΕΚ είχε δυναμική παρουσία καθώς πήρε μέρος με πολλά παιδιά κατεβάζοντας συνολικά εφτά ομάδες την πρώτη ημέρα και 13 την δεύτερη, κατακτώντας ένα χρυσό και ένα ασημένιο μετάλλιο

Στην κατηγορία αθλητριών 2009-2010 την 1η θέση κατέλαβε η ομάδα του Σάλαμμον 2η η ομάδα της Άνοιξης, 3η η ομάδα της Άνοιξης 2 και 4η η ομάδα του ΑΟ Δεξαμενής Μεταμόρφωσης.

Την Κυριακή στην κατηγορία Αθλητριών 2005-2006 νικήτρια αναδείχτηκε η ομάδα της Γκράβας 1 με 2η την ομάδα της ΑΕΚ 2, τρίτη την ομάδα της Γκράβας 3 και 4η την ομάδα της Γκράβας 4.

Συνολικά το Σαββατοκύριακο έλαβαν μέρος 15 Σύλλογοι όπου αγωνίστηκαν με 127 ομάδες με περίπου 400 αθλήτριες σε 240 αγώνες.Μάλιστα η διοίκηση του ΑΟΔΜ με αφορμή το φινάλε του τουρνουά, ευχαρίστησε με ανακοίνωση της όλους τους φορείς που πήραν μέρος και συνέβαλλαν στην επιτυχία του τουρνουά:

«Ευχαριστούμε όλους τους συλλόγους και τους διαιτητές που πήραν μέρος και έτσι βοήθησαν όλοι στην προσπάθεια που γίνεται για το Χαμόγελο του Παιδιού. Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Δήμο Μεταμόρφωσης που με την αμέριστη συμπαράστασή του βοήθησε να πραγματοποιηθεί αυτό το Τουρνουά.»

Παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Μεταμόρφωσης κος Μηλτιάδης Καρπέτας, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού κος Φώτης Παπαδόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κος Γεώργιος Χρονόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος κος Κωνσταντίνος Κολοβός, η Πρόεδρος Κοινοφελούς κα Νικολέτα Πατέλη, η Δημοτική Σύμβουλος κα Τσεβά Δήμητρα. Από την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης (Ε.Ο.ΠΕ) παρευρέθηκαν ο Γενικός Γραμματέας κος Νεκτάριος Χαλβατζής, ο Διευθυντής της Ομοσπονδίας κος Περικλής Μπακοδήμος. Επίσης παρευρέθηκε και ο Γενικός Γραμματέας του Διοικητικού Συμβουλίου του «Χαμόγελου του Παιδιού» κος Κολλιμάτος Χρήστος.

 


ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ