ΝΕΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Η ΑΕΚ στον Ξενώνα των Παιδικών Χωριών SOS


Τον βρεφικό-παιδικό Ξενώνα των Παιδικών Χωριών SOS στο Μαρούσι, επισκέφθηκε το πρωί της Τρίτης 20/12, αντιπροσωπεία της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, προκειμένου να παραδώσει δώρα για τα παιδάκια που φιλοξενούνται σε αυτόν, καθώς και μια δωροεπιταγή για τις ανάγκες του ξενώνα σε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης.

Η επίσκεψη έγινε σε ώρα που τα έξι παιδάκια (ηλικίας 4 έως 8 ετών) που φιλοξενούνται αυτή τη στιγμή, στον συγκεκριμένο ξενώνα, ήταν στο σχολείο τους και φυσικά η ΑΕΚ δεν είχε σκοπό να διαταράξει το πρόγραμμά τους, αλλά να στείλει το σωστό μήνυμα ότι δεν πρέπει ποτέ να πάψουμε να προσφέρουμε στα παιδιά. Και παράλληλα να τους κάνει έκπληξη, με την επιστροφή τους από το σχολείο, τόσο με τα δώρα (παιχνίδια και ρουχισμό), όσο και με τον τεράστιο Άγιο Βασίλη που θα τους περίμενε!

Η αντιπροσωπεία της ΑΕΚ, αποτελούνταν από τους: Χριστίνα Σούκερη-Παπασταμάτη (πρόεδρος της Λέσχης Ιστορίας και Πολιτισμού ΑΕΚ), Πάνο Λούπο (διευθυντής επικοινωνίας της ΑΕΚ), Παναγιώτη Νικολαΐδη (αθλητής της ομάδας χάντμπολ), Λαμπρίνα Τσακάλου (αθλήτρια της ομάδας χάντμπολ), Γιάννη Αχιλλεόπουλο (αθλητής της ομάδας βόλεϊ), Φίλιππο Καραμπέτσο (αθλητής της ομάδας πόλο) και Αλεξάνδρα Καλαϊτζή (αθλήτρια της ομάδας πόλο).

Η πρόεδρος της Λέσχης Ιστορίας και Πολιτισμού ΑΕΚ, ήταν αυτή που παρέδωσε τη δωροεπιταγή, ενώ ο διευθυντής επικοινωνίας της ΑΕΚ, προσκάλεσε και πήρε τη δέσμευση για επίσκεψη των παιδιών μαζί με τις κοινωνικούς λειτουργούς, σε ένα από τα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας μέσα στον Ιανουάριο.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ