ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΝΕΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Η ΑΕΚ τίμησε τον Ιατρό-Ποδηλάτη Δημήτρη Κωνσταντή


Πριν από λίγες ημέρες ο ποδηλάτης της ΑΕΚ, Άρης Καραγεωργίου, υπέστη σοβαρό ατύχημα κατά τη διάρκεια του αγώνα “Gran-Fondo Omfalios 2019” και συγκεκριμένα στο 36ο χλμ. Ο κ. Δημήτρης Κωνσταντής που επίσης αγωνιζόταν στην ίδια κούρσα, σταμάτησε τον αγώνα του αμέσως μόλις είδε τον πεσμένο και τραυματισμένο στον αυχένα συναθλητή του για να του παράσχει τις πρώτες βοήθειες. Ο κ. Κωνσταντής άφησε τον αγώνα για 45′, δίνοντας τις πρώτες βοήθειες στον Άρη Καραγεωργίου και περιμένοντας να καταφθάσει το ασθενοφόρο.

Η ΑΕΚ, δια του Γενικού Αρχηγού του Συλλόγου, κ. Νίκου Δευτεραίου, τίμησε στα γραφεία του Συλλόγου τον άνθρωπο, ιατρό και ποδηλάτη, κ. Δημήτρη Κωνσταντή, για την τεράστια προσφορά του. Παράλληλα, του απένειμε μετάλλιο του τμήματος Ποδηλασίας της ΑΕΚ και του χάρισε μία αγωνιστική φανέλα της ομάδας. Μάλιστα, την φανέλα θα έχει το δικαίωμα να την φοράει σε σε οποιοδήποτε αγώνα της Π.Ε.Π.Α. επιθυμεί.

Παράλληλα, η ΑΕΚ ευχαριστεί: α) την κ. Αλεξάνδρα Λώλου που ήταν από την πρώτη στιγμή δίπλα στον αθλητή μας και ειδοποίησε τον γιατρό και το ασθενοφόρο, β) τον κριτή κ. Βασίλη Σαρλά που ενημέρωνε του ποδηλάτες συνεχώς που κατέβαιναν την διαδρομή να κόψουν ταχύτητα στο σημείο του συμβάντος, γ) το πλήρωμα του ασθενοφόρου του Ε.Κ.Α.Β. που διακόμισε τον Άρη στο Κέντρο Υγείας Αμφίκλειας κατ΄ αρχήν, εν συνεχεία στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας και μετέπειτα στο Κ.Α.Τ., δ) το εφημερεύων προσωπικό του κέντρου υγείας και των νοσοκομείων, ε) τον αθλητή της ΑΕΚ, κ. Φανούρη Μιχαλακόπουλο που ήταν συνοδός στην αποστολή του τμήματος στους Δελφούς και ακολούθησε τον τραυματία από Αμφίκλεια στην Λαμία και στο Κ.Α.Τ. μέχρι αργά το βράδυ της Κυριακής, στ) τον αθλητή του Ποδηλατικού Α.Σ. Ερμή Μαρκόπουλου, κ. Φίλιππο Δέλιο, που βρίσκεται συνεχώς κοντά στον Άρη Καραγεωργίου σε καθημερινή πολύωρη βάση, και τον βοηθά για τις μετακινήσεις του προς τις φυσιοθεραπείες.

Ολόκληρη η οικογένεια της ΑΕΚ ευχαριστεί όλους όσους πρόσφεραν και προσφέρουν ακόμα τη βοήθεια τους προς τον Άρη Καραγεωργίου και έυχεται στον αθλητή μας ταχεία ανάρρωση.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ