ΝΕΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΑΛΑΣ ΑΝΔΡΩΝ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΑΝΔΡΩΝ

Η ΑΕΚ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ!


Η ΑΕΚ προκρίθηκε στους “32” του UEFA Futsal Champions League για πρώτη φορά στην Ιστορία της προσθέτοντας άλλη μία χρυσή σελίδα στην Ευρωπαϊκή Πορεία του Συλλόγου σε όλα τα σπορ.

Μετά τις κατά καιρούς μεγάλες ευρωπαϊκές επιτυχίες σε όλα τα αθλήματα (από Ποδόσφαιρο και Μπάσκετ έως Βόλεϊ και Χάντμπολ και από Rugby League και Στίβο έως Ποδηλασία, Πυγμαχία και Ξιφασκία, ακόμη και Σκάκι και Άρση Βαρών-Power Lifting), πλέον και το Futsal ανήκει στα τμήματα που συμβάλλουν στο να ακούγεται το όνομα της ΑΕΚ και πέρα από τα σύνορα της χώρας μας.

Η ΑΕΚ πλέον θα έχει 4 τμήματα που θα αγωνίζονται στην Ευρώπη το μήνα Δεκέμβριο, καλοβλέποντας φυσικά και την ευρωπαϊκή παρουσία και με… “κοντομάνικα”!

Η ομάδα Futsal αναμένει την κλήρωση της 9ης Δεκεμβρίου όπου θα μάθει τον αντίπαλό της για τις 12-17/01/2021 και θα μας δώσει γεύση από ευρωπαϊκές διοργανώσεις και το μήνα Ιανουάριο. Μαζί με την ομάδα ποδοσφαίρου που αγωνίζεται στο Europa League, τη μπασκετική “Βασίλισσα” που διαπρέπει στο BCL και την ομάδα Χάντμπολ που θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της στον 3ο Γύρο του EHF European Cup, η σημαία του Συλλόγου κυματίζει ψηλά και στην Ευρώπη!


ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ