ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΝΕΑ

Η κοπή πίτας της Λέσχης Ιστορίας και Πολιτισμού της ΑΕΚ


Υπό τη σκέπη της Λέσχης Ιστορίας και Πολιτισμού της ΑΕΚ, πραγματοποιήθηκε το αποψινό «συναπάντημα» ολόκληρης της οικογένειας της ΑΕΚ, στο Olympic Hall των Άνω Λιοσίων.

Σε λιτή τελετή, στο ρεστοράν «1968» των ολυμπιακών εγκαταστάσεων, χοροστατούντος του Πανοσιολογιωτάτου Αρχιμανδρίτη π. Παντελεήμονος Παπασυνεφάκη, και προεξαρχούσης της Προέδρου της Διοικούσης Επιτροπής της Λέσχης, Χριστίνας Σούκερη, πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας για το καλωσόρισμα του 2023.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο Πρόεδρος της ΑΕΚ και μέλος της Λέσχης, Αλέξης Αλεξίου,ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ και αντιπρόεδρος της Λέσχης, Ευάγγελος Ασλανίδης, ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ BC και μέλος της Λέσχης, Μάκης Αγγελόπουλος, και ο διοικητικός ηγέτης του Τμήματος Χάντμπολ και μέλος της Λέσχης, Σταμάτης Παπασταμάτης.

Παρόντες και οι Λευτέρης Αρχόντης (Γενικός Γραμματέας & διοικητικός υπεύθυνος των τμημάτων βόλεϊ), Ανδρέας Παπασταμάτης (Ειδικός Γραμματέας), Βίκυ Πολίτη (Μέλος του ΔΣ της ΑΕΚ), Έφη Παπαϊωάνου (τεχνική διευθύντρια του Βόλεϊ Γυναικών), Αλέξιος Μεσσάλας (Team Manager του Βόλεϊ Ανδρών), Νίκος Παναγιωτίδης (Team Manager του Βόλεϊ Γυναικών), Αντώνης Βασιλακάκης (Team Manager του Χάντμπολ Γυναικών), Στέφανος Γατσούλης (Έφορος της Ποδηλασίας), Χρήστος Χριστόπουλος (Τεχνικός Διευθυντής του Ποδοσφαίρου Γυναικών), η Ρούλα Μπλάνη (ως εκπρόσωπος των τμημάτων Χάντμπολ Ανδρών και Εφήβων), Μαρία Αθανασιάδου (ως Εκπρόσωπος των τμημάτων Υδατοσφαίρισης), Νικολέτα Σίνη (Έφορος του τμήματος Κολύμβησης), Γιώργος Κελάλης (Ιατρός της ΑΕΚ), Παναγιώτης Τριαντόπουλος (Managing Director AEK BC ), Γιώργος  Χήνας (General Manager AEK ΒC), Παναγιώτης Μάντζος (Operation Manager ΑΕΚ BC), Νίκος Μπαμπανικολός (Πρόεδρος ΣΠΑΚ-ΑΕΚ), Στέλιος Βασιλειάδης (μέλος της Δ.Ε. της Λέσχης), Βασίλης Παναγιωτόπουλος (μέλος της Δ.Ε. της Λέσχης), Ιωάννης Τσούτσας (μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΑΕΚ), Γεράσιμος Γασπαρινάτος (Υπεύθυνος του Μουσείου της ΑΕΚ), Δημήτρης Χατζηχρήστος (Ιστορικός αρχηγός της ORIGINAL 21), Γιώργος Νικολάου (Γραμμετέας της διοικούσης επιτροπής της Λέσχης) ο Σάββας Ανεστιάδης (Σύμβουλος Εγκατάστασης Olympic Hall), o Αλέξανδρος Μαργαρίτης.

Βραβεύτηκαν ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας, Γιάννης Βούρος, για τη συμβολή του στην ανέγερση της «Αγια-Σοφιάς», o πρώην διοικητικός παράγοντας, Χρήστος Καραχάλιος, για την προσφορά του στην ΑΕΚ και ο αρχηγός της «Βασίλισσας», Δημήτρης Μαυροειδής, για την αθλητική και κοινωνική προσφορά του.


ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ