ΒΟΛΕΪ ΑΝΔΡΩΝ ΝΕΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Η Ομάδα εργασίας της Ε.Π.ΑΘΛ.Α για την Εκπαίδευση και την Ευαισθητοποίηση ξεκίνησε τις επαφές της με στόχο την ενημέρωση ενάντια στη χειραγώγηση


Ξεκίνησαν οι επαφές των μελών της Ομάδας εργασίας Εκπαίδευσης και Ευαισθητοποίησης της Ε.Π.ΑΘΛ.Α (Εθνική Πλατφόρμα Αθλητικής Ακεραιότητας) με συλλόγους ομαδικών αθλημάτων με σκοπό την ευαισθητοποίηση και τη διάχυση της πληροφόρησης προς τους αθλητές για την αντιμετώπιση περιστατικών χειραγώγησης.

Η αρχή έγινε με τις ομάδες βόλεϊ της ΑΕΚ και μπάσκετ του Ψυχικού τις οποίες επισκέφτηκε ο Βασίλης Μηνούδης, πρώην διεθνής αθλητής πετοσφαίρισης και μέλος της Ομάδας Εργασίας Εκπαίδευσης και Ευαισθητοποίησης της Ε.Π.ΑΘΛ.Α. και παρουσίασε το εκπαιδευτικό υλικό που έχει αναπτυχθεί προκειμένου να αντιλαμβάνονται οι αθλητές τις προσπάθειες χειραγώγησης αλλά και να μάθουν τις δυνατότητες που έχουν να καταγγείλουν ύποπτα φαινόμενα στην πλατφόρμα ανώνυμων αναφορών που ήδη υπάρχει στην ιστοσελίδα της ΕΠΑΘΛΑ www.epathla.gov.gr .

Παρών στη συνάντηση με την ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ ήταν ο Γενικός Γραμματέας ΠΑΣΑΠ Γιάννης Αχιλλεόπουλος και στο μπάσκετ του Ψυχικού, ο Γενικός Διευθυντής του ΠΣΑΚ, Κώστας Αλεξανδρίδης.

Επιπλέον έγινε και μία σύντομη ενημέρωση για τον ρόλο της Ε.Π.ΑΘΛ.Α. και για τις ενέργειες που προγραμματίζει το αμέσως χρονικό διάστημα. Οι συναντήσεις θα συνεχιστούν και θα ενισχυθούν τόσο με την παρουσία πρώην αθλητών αλλά και με την συνεργασία θεσμικών φορέων


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ