ΝΕΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ιστορικές επιτυχίες από την ποδηλασία, αφιερωμένες στην Εβίτα και τον Ανδρέα!


Σπουδαίες επιτυχίες σημείωσε το ποδηλατικό τμήμα της ΑΕΚ που έλαβε μέρος στο Πανελλήνιο Αγώνισμα Cyclo Cross που είχε να διεξαχθεί 30 χρόνια από την Ομοσπονδία. Ο αγώνας έγινε  στο άλσος Αγίου Δημητρίου Πετρουπόλεως, από τον σύλλογο Οδυσσέα Πετρούπολης.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ, Χάρης Καστραντάς, με μία εντυπωσιακή εμφάνιση τερμάτισε 2ος και ανέβασε τον “Δικέφαλο” στο βάθρο μετά από 38 χρόνια. Πρόκειται για μία πολύ μεγάλη επιτυχία που γέμισε με χαρά και υπερηφάνεια όλους όσους τρέχουν το τμήμα.

Στην κατηγορία Μάστερ ο Τάσος Καβαλιεράτος κατέλαβε την 6η θέση, διότι η κατηγορία ήταν ενιαία σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες, παρ’ ότι ανήκει στην Β’.

Συγκλονιστική προσπάθεια πραγματοποίησε ο Διονύσης Πλατσάκης που τερμάτισε κυριολεκτικά με το ποδήλατο στην πλάτη (έπαθε λάστιχο) για να καταλάβει την 12η θέση (ανάμεσα σε 14 αθλητές) και να δώσει βαθμό στην ΑΕΚ, καθώς εάν εγκατέλειπε μηδενιζόταν!

Στους υπόλοιπους αγώνες ΜΤΒ ΟΠΕΝ που έλαβαν μέρος όλα τα Αττικά σωματεία με πλήθος αθλητών (ήταν ο πρώτος αγώνας της χρονιάς), ο Αλέξανδρος Αλετράς ήρθε 2ος στην Μάστερ Α’ και ο Βασίλης Σουχλέρης 4ος στην Β’.

Στην Ακαδημία μας ο Ιάσονας Μαντάς (νέο μεταγραφιό απόκτημα) κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους Παμπαίδες, ενώ διακρίθηκαν και οι Αιμίλιος Καβαλιεράτος και Γιάννης Κουρούνης που κατέλαβαν την και 5η θέση αντίστοιχα στα μίνι μικρά.

Έλαβαν επίσης μέρος πολλά νέα παιδιά, λαμβάνοντας το “βάπτισμα του πυρός” στην αγωνιστική ποδηλασία.

Τόσο το ασημένιο μετάλλιο του Καστραντά, όσο και οι υπόλοιπες επιτυχίες αφιερώνονται από την Διοίκηση, τον έφορο, τους προπονητές και τους αθλητές της ΑΕΚ, στη μνήμη των αδικοχαμένων Εβίτας και Ανδρέα Φύτρου.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ