ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΝΕΑ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ιστορική πρεμιέρα!


Η γυναικεία ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ, μετά την περσινή της επιτυχία και την άνοδό της στην Α1 Εθνική Κατηγορία στον πρώτο χρόνο λειτουργίας της, δίνει τον πρώτο της αγώνα στο κορυφαίο επίπεδο στην Ελλάδα απέναντι στον Ο.Φ. Νέας Ιωνίας στο «Γ. Κασιμάτης» (18:00) στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Ο Γιάννης Ανταλής θα έχει στην αποστολή όλες τις διαθέσιμες παίκτριες.

Την αναμέτρηση θα έχετε την ευκαιρία να την παρακολουθήσετε σε live streaming από το AEK A.C. TV.

Ο προπονητής της ομάδας, Γιάννης Ανταλής μιλώντας στο aek.gr, δήλωσε: «Είμαστε η ΑΕΚ, ένα τεράστιο brand name και έχουμε λυμένα όλα τα αυτονόητα που οι περισσότερες ομάδες θεωρούν πολυτέλεια για τις αθλήτριες τους και μιλάω για: φυσικοθεραπευτή προπόνησης/μασέρ προπόνησης/γυμναστή/προπονητή τερματοφυλάκων/στατιστικολόγο/team manager κλπ. Και μία διοίκηση που τρέχει να μας εξασφαλίσει τα πάντα. Ξέρουμε όμως, ότι κανείς δεν θα μας χαρίσει τίποτα και δεν θέλουμε να μας χαρίσουν κάτι. Θέλουμε να το κερδίσουμε με την αξία μας πρεσβεύοντας τις αξίες του συλλόγου. Το ξέρουμε όλοι μας και πρώτα οι αθλήτριες. Προσπαθούμε από την πρώτη ημέρα να γίνουμε ομάδα. Ήταν το ζητούμενο και βρισκόμαστε σε πολύ καλό δρόμο. Όμως, είμαστε μια νέα ομάδα στην κατηγορία και σε συνδυασμό με τον μικρό μ.ο. ηλικίας (21) μας κάνει αρκετά ευάλωτους στην ψυχολογία. Με γνώμονα αυτό το στοιχείο βασίστηκε και ο μεταγραφικός σχεδιασμός, να υπάρχει δηλαδή ένας κορμός έμπειρων αθλητριών, ικανός να απορροφήσει το άγχος της κατηγορίας από τις άπειρες αθλήτριες τουλάχιστον στην αρχή. Να δώσουμε τον χρόνο και το χώρο  στις μικρότερες αθλήτριες μας, τις οποίες θέλουμε να αναδείξουμε διότι είναι το μέλλον του ελληνικού handball. Πάνω σ’ αυτό δουλεύουμε καθημερινά και αυτός είναι ο βασικός μας στόχος, η ΑΕΚ να μπορεί να βασιστεί  σε δικά της παιδιά, να στηρίξει και να τροφοδοτήσει τις εθνικές ομάδες. Σε ό,τι αφορά τον στόχο μας στο πρωτάθλημα που ξεκινά, ξέρουμε μέχρι που «φτάνει το χέρι μας» και θα διεκδικήσουμε ότι μας αναλογεί με πάθος και επιμονή, μα πάνω από όλα με σεβασμό προς όλους».

Επίσης, η αρχηγός, Αναστασία Παναγιωτίδου δήλωσε: «Η ομάδα έχει προετοιμαστεί κατάλληλα. Θα δώσουμε το 1000% και ελπίζω να είμαστε αντάξιες της ομάδας. Θέλουμε ο κόσμος μας να είναι ο 8ος παίκτης από την κερκίδα. Θα σας περιμένουμε όλους σε μία τόσο ιστορική μέρα για το Χάντμπολ γυναικών. Υπάρχει άγχος, αλλά ευελπιστούμε να είναι δημιουργικό»


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ