ΝΕΑ ΠΟΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ήττα (14-6) στον Πειραιά


Την ήττα με 14-6 γνώρισε η ΑΕΚ από τον Εθνικό Πειραιώς για την 12η αγωνιστική της Α’ Εθνικής Πόλο Γυναικών. Οι “κιτρινόμαυρες” πλήρωσαν το κακό τρίτο οκτάλεπτο, σημείο στο οποίο έμειναν πίσω στο σκορ, με αποτέλεσμα να μην καταφέρουν να επιστρέψουν στη διεκδίκηση της νίκης.

Το κακό ξεκίνημα του πρώτου οκταλέπτου (4-1), ακολούθησε ένα πολύ καλό δεύτερο οκτάλεπτο. Η ΑΕΚ με επιμέρους σκορ 3-2, μείωσε σε 6-4, με τις Μπενέκου και Λούδη να δίνουν σημαντικές επιθετικές λύσεις.

Στο β’ μέρος, η ομάδα της Κικής Λιόση δεν κατάφερε να βρει σωστές επιθετικές προσπάθειες, ενώ οι Πειραιώτες εκμεταλλεύθηκαν λάθη της άμυνας, ανεβάζοντας το σκορ στο 11-4, ενώ το τελικό σκορ ήταν το 14-6.

Εθνικός ΟΦΠΦ – ΑΕΚ 14-6
Τα οκτάλεπτα
: 4-1, 2-3, 5-0, 3-2.
ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΦΠΦ (Φιτσανάκης): Σωτηρέλη, Ρακιντζή 1, Κωνσταντοπούλου, Ελληνιάδη 3, Μαμόγλου 2, Μπερίκου, Χατζηκυριακάκη 1, Λογοθέτη 3, Πεττα 1, Δούλη 2, Γκοτζιά, Ζαφειράκη, Χέλμη 1, Καραμπέτσου, Παναγιωτοπούλου.
ΑΕΚ (Λιόση): Τσουρή, Δρένιου, Λούδη Α., Λούδη Ε. 2, Πατερου, Μαστρόκαλου 1, Μπενέκου 2, Στρατιδάκη 1, Ζοφώλη, Μπαλωμενάκη, Παντελίδου, Γροζοπούλου, Lavi, Τσόπελα, Παναρετου.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ