ΝΕΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΚΑΚΙ

Ήττα από την Ένωση Αρμενίων


Στον πέμπτο αγώνα της για το Κύπελλο «Λάζαρος Δρεπανιώτης», η ΑΕΚ γνώρισε την ήττα από την Ένωση Αρμενίων Αθλητών με 3.5-2.5. Για έναν ακόμη αγώνα η «Ένωση» ξεκούρασε παίκτες και έδωσε πολύτιμο χρόνο συμμετοχής στις εφεδρείες της, ώστε να είναι όλοι ετοιμοπόλεμοι για το πρωτάθλημα που αναμένεται να ξεκινήσει σε ένα μήνα περίπου.

Έτσι, τους Κατσίμπερη και Δέμοιρο που αγωνίσθηκαν για πρώτη φορά με τα χρώματα της αγαπημένης τους ομάδας, πλαισίωσαν οι Γκούλιος, Γκίκας, Αθ. Γρίσπος και Βεράνης.

Ο αγώνας ήταν ιδιαίτερα αμφίρροπος, καθώς σημειώθηκαν ισοπαλίες σε τρεις από τις έξι σκακιέρες (Γκούλιος, Κατσίμπερης, Γρίσπος).

Τη μοναδική νίκη για την ομάδα της ΑΕΚ σημείωσε ο Γιάννης Γκίκας, ο οποίος μετά το πέρας του αγώνα έκανε τις ακόλουθες δηλώσεις: «Αντιμετωπίσαμε την αξιόμαχη ομάδα της Ένωσης Αρμενίων. Το αποτέλεσμα μάς αφήνει με μία ελαφρά απογοήτευση, καθώς προσπαθήσαμε μέχρι τέλους για την ισοπαλία, κρατάμε όμως την καλή εμφάνιση. Η ΑΕΚ έχει χρησιμοποιήσει ήδη δεκαέξι παίκτες στους πέντε αγώνες του κυπέλλου, καθώς θα πρέπει όλοι να έχουμε χρόνο συμμετοχής για να μπορούμε να εκπροσωπήσουμε αξιοπρεπώς την ομάδα μας στο πρωτάθλημα».

Παρά την ήττα, η Ένωση με τρεις νίκες σε πέντε αγώνες παραμένει ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα και περιμένει να μάθει τον αντίπαλό της για την επόμενη και τελευταία αγωνιστική.

ΑΕΚ – Ένωση Αρμενίων 2.5-3.5
Γκούλιος – Τουμανιάν Α. 0.5-0.5
Γκίκας – Τουμανιάν Π. 1-0
Κατσίμπερης – Σιμπατιάν 0.5-0.5
Γρίσπος – Μπαρταμιάν 0.5-0.5
Βεράνης – Καε 0-1
Δέμοιρος – Λαρεντζάκης 0-1


ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ