ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗ ΝΕΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ήττα από τον Παναθηναϊκό


Την ήττα με 3-0 στα games γνώρισε η ΑΕΚ από τον Παναθηναϊκό στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Α1 Εθνικης Κατηγορίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Γυναικών. Η «Ένωση» παρατάχθηκε με τις Τσαπτσίνου, Γερασιμάτου και Χοβσεπιάν στο ΔΑΚ Φλώρινας απέναντι στο «τριφύλλι», ωστόσο δεν κατάφερε να πετύχει την πρώτη νίκη της σεζόν.

Στο πρώτο παιχνίδι αντιμέτωπες τέθηκαν οι Τσαπτσίνου με την Surjan. Η αθλήτρια της ΑΕΚ στάθηκε αρκετά άτυχη στα δύο πρώτα σετ, όπου θα μπορούσε να κερδίσει έστω το ένα από τα δύο, καθώς τα απώλεσε με 11-7 και 11-8, ενώ στο τρίτο σετ, δεν κατάφερε να μπει στο παιχνίδι και πάλι, γνωρίζοντας την ήττα με 11-3 και 3-0 σετ.

Στο δεύτερο game, η Γερασιμάτου αντιμετώπισε την Τόλιου σε ένα από τα πιο δυνατά ματς του διημέρου. Η Τόλιου κατάφερε να κατακτήσει το πρώτο σετ με 11-5, όμως η άσσος της ΑΕΚ ανέβασε την απόδοσή της στο δεύτερο σετ, το οποίο οδηγήθηκε στην παράταση. Εκεί στάθηκε ιδιαίτερα άτυχη, χάνοντας την ευκαιρία να ισοφαρίσει (12-10). Παρόμοια ήταν η εικόνα και στο τρίτο σετ, όπου η Γερασιμάτου ηττήθηκε με 11-9, στις λεπτομέρειες.

Στο τρίτο game, η Χοβσεπιάν κοντραρίστηκε με την Τέρπου. Η αθλήτρια του Παναθηναϊκού ήταν καλύτερη στις λεπτομέρειες στα δύο πρώτα σετ, τα οποία κατέκτησε με 11-8. Η άσσος της «Ένωσης» απάντησε στο τρίτο σετ, το οποίο και κατέκτησε με 11-8, όμως στο τελευταίο σετ δεν κατάφερε να ακολουθήσει το ρυθμό της αντιπάλου της (11-4).

Παναθηναϊκός ΑΟ – ΑΕΚ 3-0
Surjan – Τσαπτσίνου 3-0 (11-07, 11-08, 11-03)
Τόλιου – Γερασιμάτου 3-0 (11-05, 12-10, 11-09)
Τέρπου Χοβσεπιάν 3-1 (11-08, 11-08, 08-11, 11-04)


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOWLING eSports KICK BOXING MUAITHAI TAE KWON DO WATER POLO ΑΚΑΔΗΜΙΑ BOWLING ΑΚΑΔΗΜΙΑ KICK BOXING ΑΚΑΔΗΜΙΑ TAE KWON DO ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΡΣΗΣ ΒΑΡΩΝ-POWER LIFTING ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΒΟΛΕΪ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΠ. ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΑΡΑΤΕ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΞΙΦΑΣΚΙΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΑΛΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΑΛΑΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΛΟ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΥΓΜΑΧΙΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΡΥΘΜΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΣΚΑΚΙ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΣΤΙΒΟΥ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΑΡΣΗ ΒΑΡΩΝ-POWERLIFTING ΒΟΛΕΪ ΑΝΔΡΩΝ ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗ ΚΑΡΑΤΕ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΕ ΑΜΑΞΙΔΙΟ ΝΕΑ ΞΙΦΑΣΚΙΑ ΠΑΛΗ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΑΛΑΣ ΑΝΔΡΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΑΛΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ ΠΟΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΥΓΜΑΧΙΑ ΡΑΓΚΜΠΙ ΛΙΓΚ ΡΥΘΜΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΣΚΑΚΙ ΣΤΙΒΟΣ ΤΟΞΟΒΟΛΙΑ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΑΝΔΡΩΝ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

1924-2024: ΕΝΑΣ ΑΙΩΝΑΣ ΑΕΚ!

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ