ΝΕΑ ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ήττα παρά την καλή εμφάνιση!


Την ήττα με 8-10 γνώρισε η ΑΕΚ από τον Εθνικό, για την 8η αγωνιστική του Β’ Ομίλου της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Πόλο ανδρών.

Η «Ένωση» δεν ξεκίνησε καλά και βρέθηκε να χάνει με τρία γκολ διαφορά, στο τέλος του πρώτου οκτάλεπτου(1-4). Με την έναρξη του δεύτερου μέρους ανέβασε στροφές και έκανε το σκορ 5-6 με την λήξη του ημιχρόνου. Η καλή εμφάνιση συνεχίστηκε για την ΑΕΚ, παλεύοντας μέχρι το τέλος, όμως ο Εθνικός ένα λεπτό πριν το τέλος πέτυχε δύο γρήγορα τέρματα (7-10) με τους παίκτες της ΑΕΚ απλώς να μειώνουν σε 8-10.

Πλέον η «Ένωση» έχει μπροστά τις τρία παιχνίδια «τελικούς», με τους Υδραϊκό, Παλαιό Φάληρο και ΟΦΘ, με στόχο τις νίκες, έτσι ώστε να σκαρφαλώσει όσο μπορεί στην βαθμολογία.

ΑΕΚ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ 8-10
Οκτάλεπτα: 1-4, 4-2, 2-2, 1-2.
ΑΕΚ (Νίκος Βενετόπουλος): Ασβέστης, Βέκκος, Σταμέλος, Κοκκινάκης 1, Μαυρωτάς Άρ., Παππάς Αλ. 2, Σιαμάς Π. 3, Ζαχόπουλος, Τουρκομένης, Στελλάτος, Αράγια 1, Βούκσεβιτς 1, Παρτσόγλου, Σιαμάς Χρ., Μαρινάγης.
ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Φάνης Κουντουδιός): Γρηγοριάδης, Μυρίλος 1, Θαλασσινός 1, Τεσάνοβιτς 1, Γερακούδης 1, Ιωάννου, Πρωτοψάλτης, Καραβιώτης, Παπάκος Κ. 2, Λαδάς Π. 1, Μέσκι 2, Λαδάς Σ. 1, Πανάρετος, Μανδαλιός, Κόκκινος.
Διαιτητές: Αχλαδιώτης, Δασκαλοπούλου
Αλυτάρχης: Δημήτρης Γαλήνας

 


ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ