ΝΕΑ ΠΟΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ήττα στο τέλος για την ΑΕΚ


Tην ήττα με 13-7 γνώρισε η ΑΕΚ από τον ΑΝΟΓ στη Γλυφάδα για την 17η αγωνιστική της Α1 Εθνικής Κατηγορίας. Η «Ένωση» μέχρι και το τρίτο οκτάλεπτο πραγματοποιούσε μια εξαιρετική εμφάνιση, αλλά τα έχασε όλα στο τελευταίο οκτάλεπτο.

Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν ισορροπημένα το παιχνίδι, με το πρώτο οκτάλεπτο να ολοκληρώνεται με 1-1. Ο ΑΝΟΓ στο δεύτερο οκτάλεπτο πήρε διαφορά ενός τέρματος (5-4), την οποία διατήρησε και στο τρίτο οκτάλεπτο (8-7). Ωστόσο, το τελευταίο οκτάλεπτο του άνηκε ολοκληρωτικά, με την ΑΕΚ να μην μπορεί να αναχαιτίσει τις επιθέσεις του και να δέχεται 5 γκολ δίχως να σκοράρει κανένα. Επομένως, η «Ένωση» γνώρισε την ήττα με 13-7.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ – ΑΕΚ 13-7
Τα οκτάλεπτα: 1-1, 4-3, 3-3, 5-0
ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ I-REPAIR (Θοδωρής Ανδρεάκος): Γκανγκλ, Παναγιώτα Νίνου 3, Γκίλλα, Θωμοπούλου, Γρηγοροπούλου 1, Ειρήνη Νίνου 4, Αντωνιάδη, Κολιτσοπούλου, Βόγκα, Φουντωτού 3, Γαλιατσάτου, Κοντογιάννη 1, Καρύτσα,  Κατσώνη, Κανελλοπούλου 1.
ΑΕΚ (Κική Λιόση): Αρχοντάκη, Κάσεϊ 1, Κασσάρη, Λούδη, Γαβαλά, Μαστροκάλου, Μιχαηλίδου, Στρατηδάκη 1, Κώτσια 3, Τσιμάρα Ευφ. 2, Τσιμάρα Ευδ., Βαμβακάρη, Τσουρή, Κοβάσεβιτς.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ