ΝΕΑ ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ήττα στον Τελικό, αλλά το μέλλον της ανήκει!


Την ήττα με 20-4 γνώρισε η ΑΕΚ από τον Ολυμπιακό στον Τελικό του Final8 του Κυπέλλου Ελλάδος Πόλο Ανδρών, ωστόσο ανάγκασε άπαντες να υποκλιθούν στην προσπάθειά της και στην εκπληκτική παρουσία της στην κορυφαία κατηγορία της ελληνικής υδατοσφαίρισης, καθώς και στο Κύπελλο.

Η “Ένωση” μέσα σε 3 ημερολογιακά έτη έφτασε από τη Γ’ Εθνική στην Α1, κατακτώντας την 8η θέση στο Πρωτάθλημα, τη 2η θέση στο Κύπελλο και την έξοδο στην Ευρώπη, αποδεικνύοντας ότι ήρθε για να μείνει.

Όλος ο κόσμος της ΑΕΚ είναι υπερήφανος για την πορεία της ομάδας και την απόλυτη επίτευξη του 3ετούς πλάνου που είχε τεθεί. Έτσι, όλοι οι φίλαθλοι αναμένουν το νέο 3ετές πλάνο που έχει τεθεί από τη Διοίκηση, το οποίο περιλαμβάνει τον Κωνσταντίνο Δάνδολο ως Team Manager, ο οποίος κάθισε για τελευταία φορά στον πάγκο της ομάδας, και τον Δημήτρη Μάζη ως προπονητή.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η ΑΕΚ δεν κατάφερε από το ξεκίνημα να κρατήσει χαμηλά το σκορ, με αποτέλεσμα να χάσει την επαφή με τον αντίπαλο. Όσο περνούσε η ώρα, οι “κιτρινόμαυροι” έπαιζαν καλύτερα, αποκομίζοντας παράλληλα πολλές εμπειρίες για το μέλλον το οποίο φυσικά και τους ανήκει.

Ολυμπιακός – ΑΕΚ 20-4
Τα οκτάλεπτα
: 7-0, 2-1, 4-2, 7-1.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ (Βλάχος): Ζερδεβάς, Γραμματικός, Σκουμπάκης 5, Γενηδουνιάς 7, Αργυρόπουλος-Κανακάκης 4, Πρέκας, Δερβίσης, Κάκαρης, Μουρίκης, Καπότσης 1, Χρυσοσπάθης 2, Irving 1, Γαλανόπουλος, Μαθιόπουλος, Σύρμας.
ΑΕΚ (Δάνδολος): Φλέγκας, Καζάζης, Σταμέλος, Κουτσιαλής 1, Vukcevic 1, Κουλιεράκης, Κουρλιάφτης 2, Γιαννουρής, Παυλιδάκης, Στελλάτος, Βέκκος, Μαυρωτάς, Κατσινούλας, Ζώρζος, Παπάκος.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ