ΝΕΑ ΞΙΦΑΣΚΙΑ

Καλή εικόνα στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα


Θετική εικόνα είχε το τμήμα Ξιφασκίας της ΑΕΚ στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Σπάθης και Φλερέ που διεξήχθησαν στην ομοσπονδιακή αίθουσα του ΟΑΚΑ.

Στη Σπάθη, στους Άνδρες, ο Παναγιώτης Κοντοειδής κατέλαβε την 10η θέση, χάνοντας στα σημεία την πρόκριση στα Προημιτελικά. Ο Ιάσων Αριανούτσος κατετάγη 16ος, ο Ζώης Γεώργιος Χατζής 27ος, ο Παναγιώτης Δρεπανόπουλος 32ος, ο Ιωάννης Καραγκιοζόπουλος 34ος και ο Αδαμάντιος-Μάριος Μπέρζοβιτς 35ος, ο Αντώνης Μπουρβάνης 41ος, ο Λουκάς Κοσενάκης 42ος και ο Θανάσης Αναγνώστου 48ος ανάμεσα σε 55 αθλητές. Στο ομαδικό, η ΑΕΚ κατέκτησε την 5η θέση.

Στις Γυναίκες, 13η θέση για την Ισμήνη-Μαρία Χατζηγεωργίου, 20η για την Ευριδίκη Ποτού, 22η για την Κυριακή Σάφαρη, 42η για την Μαρία-Άννα Ευστρατίου και 44η για την Γεωργία Μαραγκού, ανάμεσα σε 45 αθλήτριες. Στο ομαδικό, η ΑΕΚ κατετάγη 7η.

Στο Φλερέ, ο Δημήτριος Παναγόπουλος κατέκτησε την 9η θέση, ο Πέτρος Γκιζλής την 21η, ενώ ο Φίλιππος-Ιωάννης Μαργαρίτης κατετάγη 52ος, ανάμεσα σε 54 αθλητές. Στο ομαδικό η «Ένωση» κατέλαβε την 6η θέση.


ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ