ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ ΝΕΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Καλή παρουσία στις Καρυές οι ποδηλάτες


Θετικός ήταν ο απολογισμός για το ποδηλατικό τμήμα του Συλλόγου στις Καρυές Λακωνίας το διήμερο 18-19/07.

Ο νεαρός Ευστράτιος Μανωλίδης κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στον Διασυλλογικό Αγώνα ΜΤΒ που διοργάνωσε ο Σπαρτιατικός ΓΣ (19/07) στην κατηγορία των Παμπαίδων. Στο podium ανέβηκε και η Σωτηρία Βασιλείου κατακτώντας την 4η θέση στα Μίνι Μεγάλα Κορίτσια.

Από εκεί και πέρα, στα Μίνι Μεγάλα Αγόρια, ο Αιμίλιος Καβαλιεράτος τερμάτισε 9ος, ο Ιωάννης Μυλώβας 20ος και ο Ευάγγελος Μαυράκης 23ος, ενώ στα Μίνι Μικρά Αγόρια, ο Ιάσονας Γιαλαμάς κατετάγη 7ος. Άτυχος στάθηκε ο Ιάσονας Μαντάς που ενώ ήταν στη 2η θέση και με διαφορά, έπαθε λάστιχο και στις δύο ρόδες, με αποτέλεσμα να εγκαταλείψει.

Όμοια άτυχοι ήταν και οι 4 αθλητές της ΑΕΚ, την προηγούμενη ημέρα (18/07) στο Πανελλήνιο Marathon MTB 2020. Συγκεκριμένα, οι Χάρης Καστραντάς (Άνδρες), Αναστάσιος Παπαποστόλου (Μάστερς), Αναστάσιος Καβαλιεράτος (Μάστερς) και Ιωάννης Νανούρης (Μάστερς) έπαθαν λάστιχο και διάφορα μηχανικά προβλήματα, με αποτέλεσμα να αναγκαστούν να εγκαταλείψουν, ενώ το ίδιο συνέβη με πολλούς ακόμα αθλητές όλων των Συλλόγων.

Ιδιαίτερη μνεία αξίζει να γίνει στους 3 διεθνείς αγώνες ΜΤΒ UCI του Χάρη Καστραντά από Πέμπτη έως Κυριακή (16-19/07). Ο Πρωταθλητής του “Δικεφάλου” με εξαιρετική παρουσία κατέκτησε κατά σειρά την 10η, την 8η και την 11η θέση κόντρα σε αθλητές πολύ υψηλού επιπέδου από Ελλάδα και εξωτερικό.

Την αποστολή της ΑΕΚ συνόδευαν ο Προπονητής, Γιώργος Κατσέλης, και ο Team Manager, Παναγιώτης Γρούβας.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ