ΝΕΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΚΑΚΙ

Κέρδισε τον Πρωταθλητή Ελλάδος η ΑΕΚ!


Μία πολύ μεγάλη νίκη σημείωσε το τμήμα Σκάκι της ΑΕΚ για τον 4ο Γύρο του Κυπέλλου «Λ. Δρεπανιώτης». Συγκεκριμένα, οι «κιτρινόμαυροι» σκακιστές επικράτησαν εκτός έδρας με 3.5-2.5 του Φυσιολάτρη Νίκαιας, ομάδα που αποτελεί την ενεργεία Πρωταθλήτρια Ελλάδος!

Σε έναν αγώνα όπου αμφότερες οι ομάδες έδωσαν χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν αγωνίζονται συχνά, η Ένωση παρατάχθηκε με τους Γκούλιο, Φουφόπουλο, Θεοδωρίδη, Τράπαλη, Αθ. Γρίσπο και Ρούβαλη. Αυτή τη φορά το παιχνίδι ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για την ΑΕΚ, καθώς με τρεις νίκες στη σειρά των Τράπαλη, Γρίσπου και Ρούβαλη, βρέθηκε μπροστά στο σκορ με 0-3.

Στη συνέχεια ήρθε η ισοπαλία του Φουφόπουλου με την οποία «κλείδωσε» η νίκη για την «Ένωση». Στις υπόλοιπες δύο σκακιέρες οι παίκτες μας, αν και πάλεψαν για περίπου τέσσερις ώρες σε χαμένες θέσεις και μολονότι το αποτέλεσμα είχε κριθεί, δεν κατάφεραν να επιτύχουν κάτι περισσότερο. Έτσι, η ΑΕΚ πλέον βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας με τρεις νίκες σε τέσσερις αγώνες. Συγκεκριμένα, βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας.

Ο παίκτης της ομάδας μας Γιάννης Τράπαλης μετά το τέλος της αναμέτρησης δήλωσε στο aek.gr: «Αντιμετωπίσαμε σήμερα την Πρωταθλήτρια Ελλάδος, μία πολύ δυνατή ομάδα με πληθώρα σκακιστών κάθε δυναμικότητας. Το αποτέλεσμα μας χαροποιεί ιδιαίτερα. Προχωράμε δίνοντας χρόνο συμμετοχής σε όλους τους σκακιστές της ομάδας και ελπίζουμε σε καλά αποτελέσματα στους τελευταίους δύο αγώνες του Κυπέλλου».

Ε.Ο.Α.Ο Νίκαιας “Φυσιολάτρης” – ΑΕΚ 2.5-3.5
Μαλλιαρός – Γκούλιος 1-0
Σελιανίτης – Φουφόπουλος 0.5-0.5
Σαράφογλου – Θεοδωρίδης 1-0
Βάζου – Τράπαλης 0-1
Κουτεντάκης – Γρίσπος 0-1
Βάτανσεβερ – Ρούβαλης 0-1


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ