ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ ΝΕΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

«Κιτρινόμαυρα» μετάλλια και διακρίσεις


Η Ακαδημία και η μεγάλη ομάδα Ποδηλασίας της ΑΕΚ έτρεξαν στον αγώνα ατομικής χρονομέτρησης που διοργάνωσε ο ποδηλατικός ΖΕΥΣ στο κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά.

Τα 2 μικρά μίνι αγόρια ο Μάριος Ανάργυρος Μούργκας και ο Ιωάννης Δάρας κατέλαβαν την 7η και 19η θέση αντίστοιχα.

Στις μεγάλες κατηγορίες η ομάδα με επικεφαλής τον Λευτέρη Παπουτσά έδωσε το καλύτερο εαυτό της. Συγκεκριμένα:

Στους Μάστερς Γ΄ ο Ευάγγελος Σακέλλης κατέκτησε τη 2η θέση, ο Δημήτρης Κατσικώστας την 6η και ο Νίκος Κωνσταντόπουλος την 8η. Κυρίαρχος στους Μάστερς Δ’ ο Κωνσταντίνος Κατσιλιέρης που κατέκτησε την 1η θέση και ο Ανέστης Παπιομύτης την 7η. 7η θέση και για τον Κωνσταντίνο Χαϊκό στους Μάστερς Α’.

Σπουδαία κούρσα από την Μαριάννα Γιαμπάνη στις Γυναίκες που για ακόμα μία φορά κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο.

Ακόμα, η ΑΕΚ συμμετείχε στο διπλό αγώνα MTB-XCC CUP 2023 αφιερωμένο στην μνήμη της αδικοχαμένης Ελένης Καμπαδάκη, στο Κιλκίς.
Τους αγώνες διοργάνωσαν Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας και ο Δήμος Κιλκίς και υποστήριξε η Race system, τα Podilatis Bike Shops, και η Demaraz, στον Λόφο του Αγίου Γεωργίου στο Κιλκίς.

Ο πρωταθλητής μας, Ευστράτιος Μανωλίδης, έτρεξε σε δύο αγώνες, κατακτώντας την 3η θέση με τη φανέλα της ΑΕΚ στο HELLENIC XCC Series 2023 και τη 2η θέση με τη φανέλα της Εθνικός στο Εθνικό Κύπελλο XCO 2023.

Τέλος, σε αγώνα πίστας που διοργάνωσε ο Κρόνος Νίκαιας έλαβαν μέρος για πρώτη τους φορά ο Αντώνης Παπαδόπουλος κι ο Κωνσταντίνος Ντέρος υπό την καθοδήγηση του προπονητή μας Βασίλη Γιαννιώση στο Ο.Α.Κ.Α. Ο Αντώνης Παπαδόπουλος κατετάγη 5ος στον αποκλεισμό και 6ος στο σκράτς, κι ο Κωνσταντίνος Ντέρος 8ος και 7ος αντίστοιχα, παίρνοντας το “βάπτισμα της πίστας” με μηδενική εμπειρία και μόνο με 2 προπονήσεις αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις για την συνέχεια.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ