ΝΕΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΤΙΒΟΣ

«Κιτρινόμαυρες» επιτυχίες στη Θεσσαλονίκη!


Με εντυπωσιακές εμφανίσεις ολοκλήρωσε την παρουσία της στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών και Κ23 Στίβου στη Θεσσαλονίκη.

Η «κιτρινόμαυρη» αποστολή κατέκτησε μετάλλια και διακρίσεις από την πρεμιέρα του διημέρου κρατώντας ψηλά τη σημαία του Συλλόγου.

Ο Δημήτρης Κούτσικας αναδείχθηκε Πρωταθλητής Ελλάδος στο τριπλούν στην Κ23! Ο Πρωταθλητής της ΑΕΚ με άλμα στα 15,38 μ., ανέβηκε στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου στην κατηγορία κάτω των 23 ετών, ενώ στους Άνδρες κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο. Στο Ύψος, ο Κούτσικας κατέλαβε την 11η θέση με άλμα στα 1,84 μ.

Η Αναΐς Καραγιάννη κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στις Γυναίκες στα 100 μ. με εμπόδια, με κούρσα στα 13.21″. Η Πρωταθλήτρια του «Δικεφάλου» απώλεσε την κορυφή για ελάχιστο χρόνο, κερδίζοντας το χειροκρότημα από το κοινό.

Ο Νίκος Πολυχρονίου αγωνίστηκε στον Τελικό της Σφυροβολίας στην κατηγορία των Ανδρών και με βολή στα 65,27 μ. κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στην Κ23 και την 8η θέση στους Άνδρες.

Τέλος, η Πηνελόπη Βασιλοπούλου αγωνίστηκε στον προκριματικό του τριπλούν, καταλαβμάνοντας την 33η θέση, επιστρέφοντας σε αγώνες μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα, λόγω προβλήματος υγείας, γεμιζόντας χαμόγελα ολόκληρη την οικογένεια της ΑΕΚ.

Παρακολουθήστε την κούρσα της Καραγιάννη:


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ