ΝΕΑ ΞΙΦΑΣΚΙΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΝΔΡΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η αθλήτρια μας Θεοδώρα Γκουντούρα

Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η αθλήτρια μας Θεοδώρα Γκουντούρα στις πρώτες εγχώριες υποχρεώσεις της.

Η χρονιά ξεκίνησε ήδη πετυχημένα μετά τον αγώνα εφήβων στα Χανιά και συνεχίστηκε και στο ΟΑΚΑ στο Κύπελλο Άντρων Γυναικών.

Ο σύλλογος μας πανηγύρισε άλλες δύο θέσεις στην οκτάδα με την Αθηναΐδα Μαυρικάκη να παίζει εξαιρετικά και κατακτώντας την πέμπτη θέση και την Κλαίρη Μπένου να χάνει στις λεπτομέρειες μια θέση στα μετάλλια εξαιτίας ενός τραβήγματος του τετρακέφαλου που την ταλαιπώρησε στο παιχνίδι για το μετάλλιο. Οι θέσεις των υπολοίπων αθλητριών μας είναι: Μαρία Μπουρδούκη 11η, Ευριδίκη Ποτού 16η, Βασιλική Θεοδόση 22η, Φαίη Βλάχου 30η σε σύνολο 33 αθλητριών.

Καλές θέσεις κατέλαβαν και τα αγόρια μας παρά την μικρότερη ηλικιακή κατηγορία στην οποία ανήκουν. Την 8η θέση κατέκτησε ο Παναγιώτης Κοντοειδής. Ακολούθησαν: Νίκος Φραγκοζιδης 13ος, Απόστολος Βιδάλης 15ος, Μιχάλης Αλιφραγκής 16ος, Γιώργος Λάβας 21ος, Σταύρος Αλιφραγκής 31ος σε σύνολο 38 αθλητών.

Οι αγώνες για το Τμήμα Ξιφασκίας συνεχίζονται με το Κύπελλο Νέων Αντρών-Νέων Γυναικων που θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ την Κυριακή 30/9 και στη συνέχεια στις 5/10 οι έφηβοι του τμήματος πετάνε για το Γκοντολλο της Ουγγαρίας για το Ευρωπαϊκό Κύπελλο Εφήβων.

 


ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ