ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ ΝΕΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

«Κιτρινόμαυρες» επιτυχίες


Σε 2 αγώνες έλαβε μέρος το Ποδηλατικό τμήμα της ΑΕΚ το διήμερο 01-02/06, κατακτώντας συνολικά 4 μετάλλια.

Το Σάββατο (01/06) διεξήχθη στο κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά το Τοπικό Πρωτάθλημα Δρόμου Μικρών Κατηγοριών στους αγώνες της ατομικής χρονομέτρησης και της αντοχής criterium, που διοργάνωσε ο ποδηλατικός σύλλογος Κρόνος Νίκαιας. Ο Μάριος-Ανάργυρος Μούργκας, στη κατηγορία Μίνι Μεγάλα Αγόρια, κατέλαβε και στους 2 αγώνες την 3η θέση και 2 χάλκινα μετάλλια.

Την Κυριακή (02/06) η ΑΕΚ συμμετείχε στον αγώνα Αντοχής «Omphalios Classic Road Race», σε διοργάνωση του ποδηλατικού συλλόγου Θησέας. Ο αγώνας είναι μιας αγωνιστικής ημέρας (One day race), μήκους 119.1 χλμ., κυρίως ορεινός και διέρχεται από τις πόλεις και τους οικισμούς: Δελφοί, Αράχωβα, Καλύβια Παρνασσού, Επτάλοφος, Λιλαία, Πολύδροσο, Άνω Καλύβια, Αμφίκλεια, Κάτω Τιθορέα, Αγία Παρασκευή, Παρόρι, Δαύλεια, Ζεμενός, Αράχωβα, και τερματισμό στους Δελφούς.
Η «Ένωση» συμμετείχε με 3 αθλητές, κατακτώντας δύο ασημένια μετάλλια. Συγκεκριμένα, στην κατηγορία των Εφήβων, ο Στράτος Μανωλίδης ανέβηκε στο δεύτερο σκαλί του βάθρου, όπως και στους Μάστερς, ο Αναστάσιος Φίλιος. Πολύ καλή κούρσα και πλασάρισμα από τον Ρωμύλο Καραβέζη.

*To φωτογραφικό υλικό είναι του Νάσου Τριανταφύλλου.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ