ΝΕΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ

«Κιτρινόμαυρες» κορυφές σε Χαλκίδα και Όλυμπο!


Νέες επιτυχίες για το ποδηλατικό τμήμα της ΑΕΚ που το Σαββατοκύριακο 10-11/09 έτρεξε σε 2 αγώνες σε Χαλκίδα και Όλυμπο, κατακτώντας συνολικά 3 μετάλλια.

Το Σάββατο 10/09 διεξήχθει στην Χαλκίδα ο 7ος γύρος Χαλκίδας και στο αγώνισμα της ατομικής χρονομέτρησης και ο πρωταθλητής μας Κώστας Κατσιλιέρης κατέκτησε την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία Μάστερ Δ’. Ο Βαγγέλης Σακέλλης κατέκτησε την 4η θέση στην κατηγορία Μάστερ Γ’. Την Κυριακή (11/09), διεξήχθη ο αγώνας αντοχής απόστασης 105,5 χλμ, όπου ο Κώστας Κατσιλιέρης κατέκτησε την 2η θέση και το αργυρό μετάλλιο, ενώ άτυχος ήταν ο Βαγγέλης Σακέλλης που εγκατέλειψε λόγω τεχνικού προβλήματος. Συγκεκριμένα, ενώ ήταν 2ος στο γκρουπ των πρωτοπόρων, ξεκόλλησε η σόλα από το παπούτσι του και αναγκάστηκε να σταματήσει. Τον αγώνα διοργάνωσε η Π.Ε.Π.Α. με την υποστήριξη του Δήμου Χαλκιδέων.

Επίσης την Κυριακή διεξήχθη η 4η Ανάβαση Ολύμπου με διοργανωτή τον Ποδηλατικό Α.Σ. Πηνειός και την υποστήριξη της Cycling Hellas. Ο Κώστας Γιαννίκης για ακόμα μία φορά επικράτησε όλων των αντιπάλων του στην κατηγορία Μάστερ Β΄ και κατέκτησε την 1η θέση, ανεβαίνοντας στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ