ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΠ. ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗ ΝΕΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

«Κιτρινόμαυρο» το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα!


Ιστορικές διακρίσεις επιφύλασσε για την ΑΕΚ η ολοκλήρωση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Νέων Ανδρών-Νέων Γυναικών που διεξήχθη το Σαββατοκύριακο 20-21/11 στην Ομοσπονδιακή Αίθουσα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης του ΣΕΦ.

Ο Αλέξανδρος Μαδεσης επικράτησε σε έναν συναρπαστικό τελικό, διαφήμιση για το άθλημα, με 4-2 του Γιαννούτσου του Ολυμπιακού και αναδείχτηκε Πρωταθλητής Ελλάδας στο απλό των Νέων Ανδρών! Ο 15χρονος πρωταθλητής μας στον δρόμο για το χρυσό μετάλλιο απέκλεισε στην προημιτελική φάση τον Χατζηλυγερούδη από τα Ταταύλα με 3-2 και στην ημιτελική τον Κορδούτη του Παναθηναϊκού με 4-2.

Ο Ιάκωβος Αϊβατίδης κατέκτησε την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο αποκλείοντας στα προημιτελικά τον Αλεξόπουλο του ΑΣΕΑ Καβάλας με 3-1, ενώ στα ημιτελικά έχασε δύσκολα από τον Γιαννούτσο του Ολυμπιακού με 4-2.

Στο απλό Νέων Γυναικών η Ιωάννα Γερασιμάτου κατέκτησε την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο κερδίζοντας στην προημιτελική φάση την Τζαριδου της ΧΑΝΘ με 3-2 ενώ στα ημιτελικά έχασε από την Παπαδημητρίου του Τελαμώνα Σαλαμίνας με 4-2.

Στο διπλό Νέων Ανδρών οι Μαδέσης/Αϊβατίδης κατέκτησαν την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο αποκλείοντας στα προημιτελικά τους Δημητράτο/Τοόγο με 3-0, ενώ στα ημιτελικά ηττήθηκαν από τους Γιαννούτσο/Κορδούτη με 3-0. Στο διπλό Νέων Γυναικών η Γερασιμάτου με την Φωτιάδου της ΧΑΝΘ αναδείχτηκαν πρωταθλήτριες Ελλάδας αφού επικράτησαν στον τελικό του αγωνίσματος με 3-0 των Ευμορφιάδη/Παπαδημητρίου του Τελαμώνα Σαλαμίνας. Στον δρόμο για το χρυσό μετάλλιο απέκλεισαν στην προημιτελική φάση τις Μαλό/Άμπα από τους ΟΕΑ Φλώρινας και Σάρισες Φλώρινας αντίστοιχα με 3-0 και στην ημιτελική τις Αλεξούδη/Τρωαδίτη των Εθνικού Αλεξανδρούπολης και ΔΑΟΤ αντίστοιχα με 3-1.

Στο αγώνισμα του διπλού μικτού οι Αϊβατίδης /Γερασιμάτου κατέκτησαν την 2η θέση και το ασημένιο μετάλλιο χάνοντας στον τελικό από τους Γιαννούτσο/Παπαδημητρίου με 3-2, ενώ στην προημιτελική φάση είχαν αποκλείσει τους Στάμου/Δημητρίου του ΓΑΣ Ελευσίνας και στην ημιτελική τους Τριανταφυλλίδη/Τρωαδιτη του ΔΑΟΤ με 3-1. Ο Μαδέσης με την Τζαρίδου της ΧΑΝΘ κατέκτησαν στο ίδιο αγώνισμα την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο αποκλείοντας στην προημιτελική φάση τους Αλεξόπουλο/Αλεξούδη των ΑΣΕΑ Καβάλας και Εθνικού Αλεξανδρούπολης με 3-0, ενώ ηττήθηκαν στην ημιτελική από τους Γιαννούτσο/Παπαδημητρίου με 3-2.

Ο συνολικός απολογισμός της ομάδας μας στην διοργάνωση ήταν 6 μετάλλια, δύο χρυσά, ένα ασημένιο και τρία χάλκινα, με την «Ένωση» να αποδεικνύει την κυριαρχία της!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ