ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΠ. ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗ ΝΕΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

«Κιτρινόμαυρο» το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα!


Ιστορικές διακρίσεις επιφύλασσε για την ΑΕΚ η ολοκλήρωση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Νέων Ανδρών-Νέων Γυναικών που διεξήχθη το Σαββατοκύριακο 20-21/11 στην Ομοσπονδιακή Αίθουσα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης του ΣΕΦ.

Ο Αλέξανδρος Μαδεσης επικράτησε σε έναν συναρπαστικό τελικό, διαφήμιση για το άθλημα, με 4-2 του Γιαννούτσου του Ολυμπιακού και αναδείχτηκε Πρωταθλητής Ελλάδας στο απλό των Νέων Ανδρών! Ο 15χρονος πρωταθλητής μας στον δρόμο για το χρυσό μετάλλιο απέκλεισε στην προημιτελική φάση τον Χατζηλυγερούδη από τα Ταταύλα με 3-2 και στην ημιτελική τον Κορδούτη του Παναθηναϊκού με 4-2.

Ο Ιάκωβος Αϊβατίδης κατέκτησε την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο αποκλείοντας στα προημιτελικά τον Αλεξόπουλο του ΑΣΕΑ Καβάλας με 3-1, ενώ στα ημιτελικά έχασε δύσκολα από τον Γιαννούτσο του Ολυμπιακού με 4-2.

Στο απλό Νέων Γυναικών η Ιωάννα Γερασιμάτου κατέκτησε την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο κερδίζοντας στην προημιτελική φάση την Τζαριδου της ΧΑΝΘ με 3-2 ενώ στα ημιτελικά έχασε από την Παπαδημητρίου του Τελαμώνα Σαλαμίνας με 4-2.

Στο διπλό Νέων Ανδρών οι Μαδέσης/Αϊβατίδης κατέκτησαν την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο αποκλείοντας στα προημιτελικά τους Δημητράτο/Τοόγο με 3-0, ενώ στα ημιτελικά ηττήθηκαν από τους Γιαννούτσο/Κορδούτη με 3-0. Στο διπλό Νέων Γυναικών η Γερασιμάτου με την Φωτιάδου της ΧΑΝΘ αναδείχτηκαν πρωταθλήτριες Ελλάδας αφού επικράτησαν στον τελικό του αγωνίσματος με 3-0 των Ευμορφιάδη/Παπαδημητρίου του Τελαμώνα Σαλαμίνας. Στον δρόμο για το χρυσό μετάλλιο απέκλεισαν στην προημιτελική φάση τις Μαλό/Άμπα από τους ΟΕΑ Φλώρινας και Σάρισες Φλώρινας αντίστοιχα με 3-0 και στην ημιτελική τις Αλεξούδη/Τρωαδίτη των Εθνικού Αλεξανδρούπολης και ΔΑΟΤ αντίστοιχα με 3-1.

Στο αγώνισμα του διπλού μικτού οι Αϊβατίδης /Γερασιμάτου κατέκτησαν την 2η θέση και το ασημένιο μετάλλιο χάνοντας στον τελικό από τους Γιαννούτσο/Παπαδημητρίου με 3-2, ενώ στην προημιτελική φάση είχαν αποκλείσει τους Στάμου/Δημητρίου του ΓΑΣ Ελευσίνας και στην ημιτελική τους Τριανταφυλλίδη/Τρωαδιτη του ΔΑΟΤ με 3-1. Ο Μαδέσης με την Τζαρίδου της ΧΑΝΘ κατέκτησαν στο ίδιο αγώνισμα την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο αποκλείοντας στην προημιτελική φάση τους Αλεξόπουλο/Αλεξούδη των ΑΣΕΑ Καβάλας και Εθνικού Αλεξανδρούπολης με 3-0, ενώ ηττήθηκαν στην ημιτελική από τους Γιαννούτσο/Παπαδημητρίου με 3-2.

Ο συνολικός απολογισμός της ομάδας μας στην διοργάνωση ήταν 6 μετάλλια, δύο χρυσά, ένα ασημένιο και τρία χάλκινα, με την «Ένωση» να αποδεικνύει την κυριαρχία της!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOWLING eSports KICK BOXING MUAITHAI TAE KWON DO WATER POLO ΑΚΑΔΗΜΙΑ BOWLING ΑΚΑΔΗΜΙΑ KICK BOXING ΑΚΑΔΗΜΙΑ TAE KWON DO ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΡΣΗΣ ΒΑΡΩΝ-POWER LIFTING ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΒΟΛΕΪ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΠ. ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΑΡΑΤΕ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΞΙΦΑΣΚΙΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΑΛΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΑΛΑΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΛΟ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΥΓΜΑΧΙΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΡΥΘΜΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΣΚΑΚΙ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΣΤΙΒΟΥ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΑΡΣΗ ΒΑΡΩΝ-POWERLIFTING ΒΟΛΕΪ ΑΝΔΡΩΝ ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗ ΚΑΡΑΤΕ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΕ ΑΜΑΞΙΔΙΟ ΝΕΑ ΞΙΦΑΣΚΙΑ ΠΑΛΗ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΑΛΑΣ ΑΝΔΡΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΑΛΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ ΠΟΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΥΓΜΑΧΙΑ ΡΑΓΚΜΠΙ ΛΙΓΚ ΡΥΘΜΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΣΚΑΚΙ ΣΤΙΒΟΣ ΤΟΞΟΒΟΛΙΑ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΑΝΔΡΩΝ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

1924-2024: ΕΝΑΣ ΑΙΩΝΑΣ ΑΕΚ!

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ