ΝΕΑ ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Κλήρωσε για την ΑΕΚ στο Euro Cup!


Τους αντιπάλους της στο Euro Cup έμαθε η ανδρική ομάδα Πόλο της ΑΕΚ που για πρώτη φορά στην ιστορία της θα αγωνιστεί σε ευρωπαϊκή διοργάνωση, συνεχίζοντας να γεμίζει υπερηφάνεια όλους τους φιλάθλους του Συλλόγου σε όλο τον κόσμο.

Η “Ένωση” θα αγωνιστεί στον 4ο Όμιλο της 1ης Προκριματικής Φάσης του Euro Cup που θα διεξαχθεί στο Νόβι Σαντ της Σερβίας. Αντίπαλοι του “Δικεφάλου” θα είναι η BVSC Zuglo (Ουγγαρία), η Sabadell (Ισπανία) και η VK Vojvodina (Σερβία).

Πρόκειται για έναν πολύ απαιτητικό όμιλο, απέναντι σε πολύπειρες ομάδες, κάτι το οποίο όμως δεν τρομάζει την ομάδα του Δημήτρη Μάζη που θα τα δώσει όλα για ακόμα μία φορά.

Στην επόμενη φάση προκρίνονται οι 2 πρώτες ομάδες του κάθε ομίλου. Οι αγώνες θα διεξαχθούν 30 Σεπτεμβρίου με 3 Οκτωβρίου στη Σερβία.

Ο τεχνικός της ΑΕΚ, Δημήτρης Μάζης, δήλωσε στο aek.gr: “Είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε τη σεζόν. Θεωρώ ότι ήμασταν λίγο άτυχοι στην κλήρωση, καθώς πέσαμε πάνω σε αρκετά δυνατές ομάδες. Θα είναι μία πολύ καλή εμπειρία, ειδικά για τους νέους σε ηλικία παίκτες μας. Εμείς θα προετοιμαστούμε όσο πιο καλά μπορούμε. Μπροστά μας έχουμε μια μεγάλη και ωραία χρονιά“.


ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ