ΝΕΑ ΠΟΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Κόντρα στον ΑΝΟΓ στη Γλυφάδα


Ως τυπικά γηπεδούχος, η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον ΑΝΟΓ στο Κολυμβητήριο της Γλυφάδας (16/03, 15:15) στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Πόλο Γυναικών. Η «Ένωση» μετρά μία νίκη και μία ήττα με τη νέα χρονιά, παρουσιάζοντας ιδιαίτερα βελτιωμένη εικόνα. Έτσι, κόντρα στην ομάδα της Γλυφάδας θέλει να κάνει την υπέρβαση κόντρα σε μία ομάδα που φιγουράρει στην 5η θέση και να κάνει βαθμολογικό άλμα.

Η αποστολή που επέλεξε ο Μάρκο Μίσιτς αποτελείται από τις: Λαζάρη, Κολιτσοπούλου, Κωνσταντοπούλου, Γεωργίου, Μαργαρίτη, Καλαϊτζή, Γκίλλα, Λογοθέτη, Παπαδοπούλου, Γαλανοπούλου, Λυκοθανάση, Γαλιατσάτου, Πουλοπούλου.

Η Μαρία Γαλιατσάτου δήλωσε στο aek.gr: «Μετά από το τρίμηνο κενό, που για όλους μας ήταν πρωτόγνωρο, έχουμε ξεκινήσει τις αγωνίστικές μας υποχρεώσεις με απολογισμό μια νίκη και μια ήττα. Ο ΑΝΟΓ έχει λίγο διαφορετικό ρυθμό από εμάς λόγω των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων του, αλλά εμείς είμαστε υποχρεωμένες να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και να δείξουμε ότι έχουμε δουλέψει μέσα σε αυτό το τρίμηνο και να είμαστε πολύ ανταγωνίστηκες σε αυτό το παιχνίδι. Ελπίζουμε σε έναν ωραίο αγώνα».


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ