ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗ ΝΕΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Κορυφή στον πίνακα αξιολόγησης για Λαγογιάννη!


Για πρώτη φορά στην τεράστια καριέρα του, ο αθλητής της ανδρικής ομάδας επιτραπέζιας αντισφαίρισης της ΑΕΚ, Κώστας Λαγογιάννης βρίσκεται στην κορυφή του πίνακα αξιολόγησης της για τον μήνα Ιανουάριο. Ο άσσος της “Ένωσης” εκτοξεύτηκε από την 4η θέση (μαζί με τους ξένους), στην , δείγμα της εξαιρετικής του παρουσίας στα αγωνιστικά τραπέζια.

Μάλιστα, ο “Λάγο” εμφανίζεται ψηλότερα κι από τους ξένους αθλητές έχοντας ξεπεράσει τον Πορτογάλο Ένιο Μέντες του Ολυμπιακού και τον Τσέχο Μίχαλ Όμπεσλο της AEK (θυμίζουμε ότι τυπικά εμφανίζονται μαζί στα ranking και οι αλλοδαποί αθλητές των ελληνικών διασυλλογικών πρωταθλημάτων διότι κανονικά υπολογίζονται ξεχωριστά).

Αυτή η ιστορική επιτυχία του Κώστα Λαγογιάννη, γεμίζει με υπερηφάνεια όχι μόνο τον αθλητή μας, αλλά και όλους τους ανθρώπους του τμήματος, λίγες ημέρες πριν τους κρίσιμους αγώνες για την ανάδειξη του Πρωταθλητή Ελλάδος στο διασυλλογικό πρωτάθλημα.

Εκτός του Λαγογιάννη, στην κορυφή του ranking στη δική του κατηγορία, βρίσκεται για τον μήνα Ιανουάριο και ο Αλέξανδρος Μαδέσης. Ο νεαρός αθλητής της ακαδημίας της ΑΕΚ, φιγουράρει στην 1η θέση της κατηγορίας Παίδων, ανεβάζοντας τη σημαία με τον “Δικέφαλο” στην κορυφή.

Η ΑΕΚ συγχαίρει θερμά και τους δύο αθλητές της για τις εξαιρετικές τους επιδόσεις και για την ανάδειξή τους ως κορυφαίοι της κατηγορίας τους.

Οι πρώτες 5άδες στους πίνακες αξιολόγησης του Ιανουαρίου (με τις θέσεις των αθλητών τον προηγούμενο μήνα) είναι οι ακόλουθες:

ΑΝΔΡΕΣ:
1. (6.) Κώστας Λαγογιάννης (Α.Ε.Κ.)
2. (4.) Ένιο Μέντεζ (Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.)
3. (5.) Τάσος Ρηνιώτης (Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.)
4. (2.) Μίχαλ Όμπεσλο (Α.Ε.Κ.)
5. (3.) Γιάννης Σγουρόπουλος (Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.)

ΠΑΙΔΕΣ:
1. (3.) Αλέξανδρος Μαδέσης (Α.Ε.Κ.)
2. (1.) Ιάκωβος Αϊβατίδης (Π.Κ.Δ Ταύρου)
3. (5.) Σωκράτης Γιαννούτσος (Γ.Α.Ο. Πειραιά)
4. (2.) Παναγιώτης Αδριανός (Α.Ο. Διονύσου)
5. (4.) Ηλίας Σταματόπουλος (Γ.Α.Σ. Ελευσίς)


ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ