ΝΕΑ ΞΙΦΑΣΚΙΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Κυπελλούχος Ελλάδος η Μαυρικάκη!


Την τρομερή δουλειά που γίνεται σε όλα τα επίπεδα στο τμήμα ξιφασκίας της ΑΕΚ επισφράγισε η σημερινή επιτυχία της Αθηναΐδας Μαυρικάκη στο ατομικό Κύπελλο Ελλάδος. Η αθλήτρια της “Ένωσης”, που είναι μόλις 16 χρονών, αναδείχθηκε Κυπελλούχος Ελλάδος πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις κόντρα σε κάθε αντίπαλο.

Η Μαυρικάκη απέδειξε ότι αποτελεί μία ακόμα αθλήτρια του “Δικεφάλου” με πολύ μέλλον τόσο για το Σύλλογο μας όσο και για τις εθνικές μας ομάδες.

Στα υπόλοιπα αποτελέσματα των Γυναικών: Γαζεπίδη-9η, Ποτού-11η, Θεοδόση-13η, Βλάχου-21η.

Η Δώρα Γκουντούρα δεν αγωνίστηκε για προληπτικούς λόγους (είχε ενοχλήσεις στο πόδι), καθώς αγωνίζεται στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Βέλγιο την επόμενη εβδομάδα, ενώ η Μπένου απείχε λόγω ίωσης.

Στους Άνδρες, ο 15χρονος Καραγιώργος απέδειξε ότι το μέλλον του ανήκει, καθώς έφτασε έως την οκτάδα, όπου αποκλείστηκε από τον 24χρονο Πολιακώβ, καταλαμβάνοντας την 8η θέση.

Στα υπόλοιπα αποτελέσματα των Ανδρών: Φραγκοζίδης-9ος, Αληφράγκης Μ.-18ος, Αληφράγκης Σ.-28ος.

Ο τεχνικός της ΑΕΚ, Θανάσης Δελενίκας, δήλωσε στο www.aek.gr: “Σε κάθε αγώνα όσες δυσκολίες και ατυχίες και να τύχουν πάντα κάποιος αθλητής ή αθλήτρια μας βγαίνει… μπροστά. Αυτή τη φορά η μόλις 16 ετών, Αθηναΐς Μαυρικάκη, κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδος και μας έκανε όλους υπερήφανους και χαρούμενους. Γενικά, όλοι οι αθλητές και οι αθλήτριες μας ανταποκρίθηκαν πολύ καλά στην απουσία των μεγαλύτερων ηλικιακά αθλητών μας σε ένα πολύ δύσκολο τουρνουά. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους!“.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ