ΝΕΑ ΞΙΦΑΣΚΙΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Κυπελλούχος Ελλάδος ο Καραγκιοζόπουλος!


Με εξαιρετικό τρόπο ξεκίνησε η παρουσία της ομάδας ξιφασκίας της ΑΕΚ στην Πτολεμαΐδα. Συγκεκριμένα, η “Ένωση” ρίχτηκε στη “μάχη” του Κυπέλλου Ελλάδος Παμπαίδων-Παγκορασίδων σήμερα με τον απολογισμό να είναι δύο μετάλλια.

Στους Παμπαίδες ηλικίας 8-10 ετών, ο Γιάννης Καραγκιοζόπουλος κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο ανάμεσα σε 16 αθλητές και κράτησε ψηλά τη σημαία της ΑΕΚ. Μετά το χάλκινο μετάλλιο πριν από 1 μήνα, ο νεαρός αθλητής του “Δικεφάλου” παρουσιάστηκε ακόμα πιο έτοιμος και κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδος. Στις ηλικίες 11-13, όλοι οι αθλητές της ΑΕΚ έκαναν ένα βήμα παραπάνω σε σχέση με τους αγώνες του προηγούμενο μήνα, καθώς ανάμεσα σε 37 αθλητές, ο Θωμάς Καραγκιοζόπουλος πλασαρίστηκε στην 7η θέση, ο Αντώνης Μπουρβάνης στην 15η, ο Χρήστος Μπουρβάνης στην 16η, ενώ ο Δημήτρης Πανέτας στάθηκε άτυχος καθώς δεν προκρίθηκε από τον όμιλο.

Στις Παγκορασίδες ηλικίας 11-13 ετών, η ΑΕΚ εκπροσωπήθηκε από την Πηνελόπη Γραμματικοπούλου, η οποία κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο, χάνοντας μάλιστα την ευκαιρία για παρουσία στον τελικό με 10-9, και την Κατερίνα Πετράκη που κατετάγη στη 12η θέση.

Ο τεχικός της ΑΕΚ, Θανάσης Δελενίκας, δήλωσε στο aek.gr: “Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος από τα παιδιά. Τους αξίζουν θερμά συγχαρητήρια για τις εμφανίσεις τους. Κάνουν τρομερή δουλειά, με σοβαρότητα και πειθαρχία και αυτό φαίνεται με βελτίωση σε κάθε αγώνα. Η καλή δουλειά που γίνεται είναι δεδομένη στη νέα φουρνιά των αθλητών μας και σίγουρα θα έρχονται συνέχεια όλο και καλύτερα αποτελέσματα μέχρι την κορυφή“.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ