ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ ΝΕΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Κυπελλούχος Ελλάδος ο Στράτος Μανωλίδης!


Σε 2 διπλούς αγώνες έλαβε μέρος το ποδηλατικό τμήμα το διήμερο 29-30/04, σημειώνοντας σπουδαία αποτελέσματα.

Ο Στράτος Μανωλίδης αναδείχθηκε Κυπελλούχος Ελλάδος στην κατηγορία Εφήβων στους διεθνείς αγώνες Hellenic XCO/XCE series cup 2023 & 1ο Εθνικό Κύπελο XCE/XCΕ που διοργάνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας σε συνεργασία με τον Ποδηλατικό Γυμναστικό Σύλλογο Λάρισας, την Περιφέρεια Θεσσαλίας και τον Δήμο Τεμπών στην Σπηλιά Κισσάβου.

Ο Πρωταθλητής της ΑΕΚ πραγματοποίησε εντυπωσιακή κούρσα και ανέβηκε στην κορυφή, δείχνοντας ότι βρίσκεται σε τρομερή φόρμα. Σπουδαία προσπάθεια και κούρσα και από τον Νίκο Γεωργιάδη που κατέκτησε την 6η θέση στην κατηγορία των Ανδρών.

Παράλληλα, ο Παναθηναϊκός Α.Ο. και η Ποδηλατική Ένωση Παλαίμαχων Αθλητών (Π.Ε.Π.Α.) συνδιοργάνωσαν τον αγώνα με ονομασία «28ος Γύρος Εύβοιας 2023» υπό την αιγίδα του Δήμου Ιστιαίας.

Στην Ατομική Χρονομέτρηση, ο Κωνσταντίνος Κατσιλιέρης κυριάρχησε στην κατηγορία Δ1, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο! Ασημένιο μετάλλιο για τον Γιώργο Χατζηπασχάλη στην κατηγορία Γ2, ενώ ο Βαγγέλης Σακέλλης κατετάγη 5ος.

Μεγάλες επιτυχίες είχαμε και στον αγώνα Αντοχής, με τον Κωνσταντίνο Κατσιλιέρη να ανεβαίνει στο δεύτερο σκαλί του βάθρου. Στους Άνδρες, ο Κυριάκος Πανούλας κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο, ενώ ο Γιώργος Χατζηπασχάλης πρόσθεσε άλλο ένα ασημένιο μετάλλιο στη συλλογή του στην Γ2 κατηγορία. Στην ίδια κατηγορία ο Νίκος Κωνσταντόπουλος κατέλαβε την 4η θέση, ενώ στην Γ1, ο Βαγγέλης Σακέλλης κατετάγη 5ος, ο Δημήτρης Κωνσταντής 11ος, και ο Αναστάσης Φίλιος 12ος. Τέλος, στην κατηγορία Β1, ο Ρωμύλος Καραβέζης τερμάτισε 11ος και ο Νίκος Πηλιχός 18ος.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ