ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ ΝΕΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Κυρίαρχη σε όλη την Ελλάδα η ΑΕΚ!


Πρωταγωνίστρια και κυρίαρχη σε όλη την Ελλάδα η ΑΕΚ!

Το ποδηλατικό τμήμα της «Ένωσης» έτρεξε σε 3 διαφορετικούς αγώνες σε 3 διαφορετικές πόλεις της Ελλάδος και κατάφερε να γεμίσει μετάλλια και διακρίσεις.

Στην Πάρνηθα διοργανώθηκε από τον ΖΕΥΣ Π.Ο. η ανάβαση σε ατομική χρονομέτρηση, απόστασης 13,9 χλμ. Ο Στράτος Μανωλίδης κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία των Παίδων, με μία ανεπανάληπτη κούρσα, η οποία μάλιστα τον έφερε στην 7η θέση ανάμεσα σε 103 συμμετοχές ανεξαρτήτως κατηγορίας!

Κορυφή και σε δύο κατηγορίες Μάστερς, καθώς ο Ευάγγελος Σακέλλης πρώτευσε στη Γ’ και ο Κώστας Κατσιλιέρης κυριάρχησε στη Δ’. Πρόκειται για μία από τις κορυφαίες επιδόσεις της ΑΕΚ, με 3 χρυσά μετάλλια σε 3 διαφορετικές κατηγορίες που… «έβαψαν» κιτρινόμαυρη όλη την Πάρνηθα!

Άξια συγχαρητηρίων ήταν και η προσπάθεια των Ανδρέα Γεωργόπουλου και Σταύρου Αρχόντη.

Το 4ο χρυσό μετάλλιο ήρθε από τον Κώστα Γιαννίκη στην 30η Ανάβαση Ανατολής-NP Ασφαλιστική στον Κίσσαβο Θεσσαλίας με διοργανωτή τον Π.Α.Σ. ΠΗΝΕΙΟΣ και την cycling Hellas, απόστασης 18χλμ. Ο Γιαννίκης σήκωσε τη σημαία της ΑΕΚ στην κορυφή στην κατηγορία Μάστερς Β’, με όλο το κοινό να τον καταχειροκροτεί.

Τέλος, αγώνα δρόμου τύπου κριτέριουμ είχαμε στο Μανάρη Αρκαδίας με διοργανωτή τον Π.Ο. Τρίπολης.

Η Ακαδημία του «Δικεφάλου» έκανε αισθητή την παρουσία της με μια πολυπληθή και καθόλα επιτυχημένη αποστολή, στις κατηγορίες των Μίνι Αγοριών.

Συμμετείχαν:
Μίνι Μεγάλα Αγόρια: Κωνσταντίνος Παπίτσης, Ιάσονας Γιαλαμάς
Μίνι Μικρά Αγόρια: Γιάννης Δάρας, Μάριος-Ανάργυρος Μούργκας.

Στην κατηγορία Μίνι Μεγάλα έγινε ένας πολύ δυνατός αγώνας με την 2η θέση να κερδίζει ο Ιάσονας Γιαλαμάς και την 5η θέση ο Κωνσταντίνος Παπίτσης.

Στην κατηγορία Μίνι Μικρά ο Μάριος-Ανάργυρος Μούργκας δεν άφησε περιθώρια σε κανέναν να τον απειλήσει και τερμάτισε με διαφορά στην 1η θέση. Ο Γιάννης Δάρρας τερμάτισε στην 4η θέση χάνοντας την τρίτη θέση πάνω στο νήμα.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον Φίλο, Αθλητή και Γονέα Βασίλη Τριανταφυλλίδη για την οικονομική χορηγία και ηθική του υποστήριξη στην αποστολή, που έδωσε την δυνατότητα για την συμμετοχή των παιδιών μας σε αγώνα εκτός Αττικής.

Η ΑΕΚ εκφράζει τα θερμότατα συγχαρητήριά της σε όλους τους αθλητές, προπονητές και υπεύθυνους του τμήματος Ποδηλασίας και της Ακαδημίας που μας έκαναν υπερήφανους. Οι συνεχόμενες επιτυχίες και τα μετάλλια σε κάθε γωνιά της Ελλάδος αποδεικνύουν τη δουλειά που γίνεται!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ