ΝΕΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Κυρίαρχη στη Μαλακάσα η ΑΕΚ!


Με 3 μετάλλια επέστρεψε από τη Μαλακάσα Αττικής το ποδηλατικό τμήμα της ΑΕΚ!

Η «Ένωση» συμμετείχε με 4 αθλητές και αθλήτριες στον αγώνα ΑΙΓΕΑΣ GRANFONDO απόστασης 89,3 χλμ., που διοργάνωσε ο Α.Ο. Θησέας σε συνεργασία με την Π.Ε.Π.Α.

Στην Κατηγορία Ανδρών 60-64, ο Κωνσταντίνος Κατσιλιέρης κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο, ένα ακόμα στο πλούσιο παλμαρέ του. Ο σπουδαίος Κωνσταντίνος Κατσιλιέρης αναδείχθηκε σε Πανελλήνιο Πρωταθλητή Μάστερς στο Δρόμο και Πρωταθλητής Αττικής, ενώ κατέκτησε πέρσι το χρυσό μετάλλιο στους αγώνες σε Πάτρα-Καλάβρυτα, Τρίπολη, Νεμέα, Όλυμπο, Χαλκίδα, Ανατολή, Πεντέλη, Ξηροκάμπι, Πάρνηθα, Άγιο Μερκούριο, Υμηττό και στο Grand Fondo Omfalios, συνεχίζοντας και το 2022 τη σπουδαία του πορεία τιμώντας τα χρώματα της ΑΕΚ!

Σπουδαία εμφάνιση και από τον Βαγγέλη Σακελλή, ο οποίος ανέβηκε στη 3η θέση του βάθρου στην Κατηγορία Ανδρών 50-54, ενώ ο Ανδρέας Γεωργόπουλος κατετάγη 7ος με πολύ καλή κούρσα.

Ακόμα ένα μετάλλιο και για την Μυρτώ Τέσκου, που κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στην Κατηγορία Γυναικών 30+, ανεβαίνοντας και πάλι στο βάθρο.

Η ΑΕΚ συγχαίρει τους αθλητές και τις αθλήτριες του τμήματος που για ακόμα μία φορά θριάμβευσαν και κράτησαν ψηλά τη σημαία του Συλλόγου.


ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ