ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΝΕΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Λύση συνεργασίας με τον Παναγιώτη Σκυλοδήμο


Η ΑΕΚ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή ποδηλασίας Παναγιώτη Σκυλοδήμο, ο οποίος αποχωρεί από την ομάδα για προσωπικούς και επαγγελματικούς λόγους και τον ευχαριστεί για την προσφορά του. Ο Παναγιώτης Σκυλοδήμος θα αποτελεί για πάντα εκλεκτό μέλος της οικογένειας της ΑΕΚ, έχοντας πετύχει σπουδαίους άθλους τόσο ως αθλητής, όσο και ως προπονητής του ιστορικού ποδηλατικού τμήματος του Συλλόγου.

Ο Παναγιώτης Σκυλοδήμος δήλωσε στο aek.gr: “Δυστυχώς επαγγελματικές και προσωπικές υποχρεώσεις, με αναγκάζουν να διακόψω για λίγο την κοινή πορεία μου με την ΑΕΚ. Η ΑΕΚ έχει κάνει μεγάλα βήματα τα τελευταία χρόνια και συνεχώς βελτιώνεται και αλλάζει προς το καλύτερο. Μαζί με τον Πρόεδρο, κ. Αλέξη Αλεξίου, και την αμέριστη συνδρομή του κ. Χρήστου Μαυροθαλασσίτη, πετύχαμε τη σταδιακή επαναφορά του ποδηλατικού τμήματος στις υψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Όποτε μου ζητηθεί να βοηθήσω την ΑΕΚ θα το πράξω και σίγουρα θα ανταμώσουμε ξανά“.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου, κ. Αλέξανδρος Αλεξίου, με τη σειρά του τόνισε: “Ο Παναγιώτης Σκυλοδήμος αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της ποδηλατικής ιστορίας του Σωματείου και σίγουρα συγκαταλέγεται στις σημαντικές μορφές της ποδηλασίας της ΑΕΚ και της Ελληνικής ποδηλασίας γενικότερα. Η προσφορά του στην ΑΕΚ είναι μεγάλη και διαρκής, τόσο ως αθλητής, όσο και ως προπονητής και σίγουρα δεν έχει τελειώσει. Το μόνο βέβαιο είναι ότι οι προσωπικές και επαγγελματικές υποχρεώσεις του, μόνο προσωρινά τον κρατούν μακριά από το σωματείο της καρδιάς του. Σύντομα οι δρόμοι μας θα ξανασμίξουν. Εις το επανιδείν Παναγιώτη“.

Ο έφορος του τμήματος, κ. Παναγιώτης Γρούβας, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου: “Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Παναγιώτη Σκυλοδήμο για τη συνεργασία μας όλο αυτό το διάστημα. Του εύχομαι καλή επιτυχία στη σταδιοδρομία του και στα αυξημένα καθήκοντά του, τα οποία και αποτελούν το λόγο της λήξης της συνεργασίας μας. Θα αποτελεί πάντα μέλος της οικογένειας της ΑΕΚ“.

Ο Υπεύθυνος Ανάπτυξης και Οργάνωσης του ποδηλατικού τμήματος, κ. Χρήστος Μαυροθαλασσίτης, δήλωσε: “Είναι δύσκολο για ένα μέλος της οικογένειας της ΑΕΚ που είναι μόλις 6 χρόνια στο τμήμα, όπως εγώ, να εκφέρω άποψη για κάποιον που είναι 35 συνεχόμενα στην ίδια ομάδα σαν αθλητής και σαν προπονητής. Παρ΄ όλα αυτά θα πω κάτι: Η συνεργασία μας τα 2 αυτά χρόνια που ήμασταν μαζί στο τμήμα ποδηλασίας, ήταν αγαστή, τίμια και ειλικρινής. Αυτός ήταν που με πρότεινε – επέμενε – για Έφορο στον Πρόεδρο, κ. Αλεξίου, και ο Πρόεδρος το αποδέχτηκε. Τον ευχαριστώ πολύ λοιπόν για την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπό μου, μα πάνω από όλα τον ευχαριστούμε όλοι, αθλητές – γονείς – παράγοντες, που ήταν, είναι και θα παραμείνει ΑΕΚ“.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ