ΝΕΑ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΑΝΔΡΩΝ

Μάλλιος: «Θέλω τίτλους, νίκες και κορυφές»


Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Χάντμπολ Ανδρών της ΑΕΚ, Χάρης Μάλλιος, μιλάει αποκλειστικά στο aek.gr. Αναλυτικά:

-Χάρη, ένας νέος κύκλος ανοίγει για εσένα στην ΑΕΚ. Σκέψεις και συναισθήματα;

«Είμαι πολύ χαρούμενος για την επιλογή μου να ενταχθώ στην οικογένεια της ΑΕΚ. Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο του τμήματος, κ. Σταμάτη Παπασταμάτη, τον Αθλητικό Διευθυντή, κ. Στάθη Παπαχαρτοφύλη, τον Team Manager, Ηλία Χάτσικα, καθώς φυσικά και το προπονητικό επιτελείο για την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό μου. Θα φροντίσω να το ανταποδώσω από τη μεριά μου με κάθε δυνατό τρόπο».

-Πέρυσι, στο δεύτερο μισό της σεζόν, αγωνίστηκες στη Γαλλία για λογαριασμό της Νανσί. Αυτή τη στιγμή της καριέρας του, σε τι κατάσταση βρίσκεται ο Χάρης Μάλλιος;

«Η Γαλλία σίγουρα βελτίωσε κομμάτια του παιχνιδιού μου και μου προσέφερε στοιχεία που θα τα δείτε σύντομα μέσα στο γήπεδο. Η πιο ώριμη χαντμπολική φάση της καριέρας μου συνάδει απόλυτα με το πλάνο της ομάδας και θα φροντίσω, όπως κάνω όλα αυτά τα χρόνια, να δουλεύω καθημερινά, σκληρά, στοχευμένα και πάνω από όλα ταπεινά, ώστε να βελτιωθώ ακόμα περισσότερο και να προσφέρω στο σύνολο τα μέγιστα».

-Η ΑΕΚ πέρυσι κατέκτησε ξανά την κορυφή της Ελλάδας. Από τις κινήσεις που ήδη έχουν γίνει και σύμφωνα με την εμπειρία σου, ποιο μπορεί να είναι το επόμενο… ταβάνι της ομάδας;

«Θεωρώ πως αν είμαστε υγιείς και συνεπείς, θα δούμε πολύ όμορφα πράγματα από την ομάδα μας φέτος και θα ζήσουμε μεγάλες στιγμές. Το επίπεδο είναι πολύ υψηλό με προπονητές και παίκτες μεγάλης αξίας. Εμείς τώρα από τη μεριά μας δουλειά, δουλειά, δουλειά, για να αποδείξουμε εντός γηπέδου, σε μια απίστευτα απαιτητική χρόνια, το μέταλλο της ομάδας».

-Η ΑΕΚ είναι γνωστό πως έχει το πιο παθιασμένο… χαντμπολικό κοινό. Το έχεις ζήσει και ως αντίπαλος. Πόση δύναμη δίνει και πόσο βοηθάει τελικά η μεγάλη στήριξη του κόσμου; 

«Είναι κοινή παραδοχή πως ο κόσμος της ΑΕΚ με την ανιδιοτελή αγάπη και στήριξή του προς αυτή, είναι ο 8ος παίκτης της ομάδας. Ήταν εκεί σε δύσκολες στιγμές, έχει ζήσει επιτυχίες και πάντα δίνει το κάτι παραπάνω, με πρόσφατο παράδειγμα την κατάκτηση του πρωταθλήματος που θεωρώ ότι έπαιξε ίσως τον καθοριστικότερο ρόλο. Ξέρουν πολύ καλά πως και πότε πρέπει να μας στηρίξουν, όπως και εμείς αντιλαμβανόμαστε πλήρως τι περιμένουν να δούνε από εμάς. Ανυπομονώ να βιώσω τη δυναμική του, την ενέργειά του και την αγάπη του».

-Τέλος, στείλε το δικό σου μήνυμα…

«Η χρονιά θα είναι μεγάλη και πολύ απαιτητική σε όλα τα επίπεδα. Οι προκλήσεις συνεχείς, αλλά εμείς ενωμένοι στοχεύουμε σε κορυφές. Προσωπικά θέλω τίτλους, νίκες, κορυφές και στα 100 χρόνια ιστορίας που κλείνει ο μεγάλος σύλλογος της ΑΕΚ, οφείλουμε να είμαστε εκεί να τα τιμήσουμε και να μην χαρίσουμε τίποτα και σε κανέναν».


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ