ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΝΕΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΑΝΔΡΩΝ

Μαζί για την 22η νίκη!


Η ΑΕΚ ανακοινώνει την έναρξη της προπώλησης των εισιτηρίων της ευρωπαϊκής “μάχης” της ομάδας χάντμπολ με αντίπαλο την Drammen HK από τη Νορβηγία που θα διεξαχθεί το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2020 στις 19:00 στην αίθουσα “Γ. Κασιμάτης” του ΟΑΚΑ.

Η διοίκηση της ΑΕΚ ορίζει γενική είσοδο 5€ και καλεί άπαντες να προμηθευτούν τα εισιτήριά τους όσο το δυνατόν νωρίτερα, λόγω μεγάλης ζήτησης. Τα εισιτήρια μπορείτε να τα προμηθευτείτε από τα Γραφεία της ΑΕΚ (Φωκών 9, Νέα Φιλαδέλφεια) τις εξής ημέρες και ώρες:
– Τετάρτη (05/02) 13:00 – 20:00
– Πέμπτη (06/02) 09:00 – 20:00
– Παρασκευή (06/02) 09:00 – 20:00

Εφόσον υπάρχει υπόλοιπο εισιτηρίων θα διατίθεται την ημέρα του αγώνα (08/02) έξω από την άιθουσα “Γ. Κασιμάτης” του ΟΑΚΑ.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Δεν θα γίνεται δεκτή η είσοδος φιλάθλου χωρίς εισιτήριο ή κάρτα διαρκείας ή παραστατικό εισόδου (πρόσκληση ή διαπίστευση).

Τα μέτρα ασφαλείας της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας είναι ιδιαιτέρως αυστηρά και για αυτό το λόγο θα ισχύσουν τα εξής:
1. Μετά την αγορά του εισιτηρίου η αστυνομία θα διενεργεί σωματικό έλεγχο πριν την είσοδο στο γήπεδο. ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ μπουκάλια πλαστικά ή γυάλινα, αναπτήρες, αναψυκτικά, μεταλλικά αντικείμενα και άλλα αντικείμενα που μπορούν να βλάψουν τη σωματική ακεραιότητα. Οποιοσδήποτε έχει στην κατοχή του τέτοια αντικείμενα, θα υποχρεούται να τα πετάξει σε ειδικούς κάδους εκτός γηπέδου.
2. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ρητώς η είσοδος στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο.
3. Η θύρα της αίθουσας “Γ. Κασιμάτης” για την είσοδο των φιλάθλων, η οποία βρίσκεται στη Ν/Α πλευρά της εγκατάστασης, θα ανοίξει στις 18:00.
4. ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ πανό με προκλητικό/υβριστικό/αντιαθλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο.

Η αήττητη ομάδα του Δημήτρη Δημητρούλια μετράει 21 διαδοχικές νίκες και σε θέλει στο πλευρό της για την 22η!

Το Σάββατο ΟΛΟΙ στο “Γ. Κασιμάτης”!

Γιατί… ΜΑΖΙ είμαστε ανίκητοι!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ