ΝΕΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΑΝΔΡΩΝ

Με 5 «κιτρινόμαυρους» το πρώτο στάδιο προετοιμασίας


Σε τρία στάδια θα πραγματοποιηθεί η προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών ενόψει της συμμετοχής της στην τελική φάση του EURO 2024 που θα διεξαχθεί στη Γερμανία το διάστημα 10-28 Ιανουαρίου.

Το πρώτο στάδιο θα ξεκινήσει άμεσα και συγκεκριμένα τη Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου, στο προπονητήριο χάντμπολ (Μπαλόνι) του ΣΕΦ και θα ολοκληρωθεί στις 24 Δεκεμβρίου. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Γιώργος Ζαραβίνας, κάλεσε συνολικά 23 παίκτες, εκ των οποίων 5 είναι από την ομάδα της ΑΕΚ.

Συγκεκριμένα, κλήθηκαν οι Χρήστος Κεδέρης, Νίκος Λιάπης, Τάσος Παπαδιονυσίου, Βαγγέλης Αραμπατζής και Χάρης Μάλλιος.

Αναλυτικά οι κλήσεις:
Παπαντωντόπουλος, Παπαβασίλης, Τζίμπουλας, Σάββας, Πασσιάς, Κανδύλας, Καραμπουρνιώτης, Μιχαηλίδης, Τζηράς, Δομπρής (Ολυμπιακός ΣΦΠ/Όμιλος Ξυνή), Κεδέρης, Λιάπης, Παπαδιονυσίου, Αραμπατζής, Μάλλιος (ΑΕΚ), Θ. Παπάζογλου, Λ. Παπάζογλου, Ελευθεριάδης (ΠΑΟΚ), Τόσκας (Bianco Monte Δράμα), Κουκουλάς (Ιωνικός Affidea), Παναγιώτου (ΑΣΕ Δούκα), Τσακουρίδης (Διομήδης Άργους), Mπόσκος (Χενίλ- Ισπανία).

Το δεύτερο στάδιο θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 26-30 Δεκεμβρίου, στο οποίο περιλαμβάνεται και η συμμετοχή στο διεθνές τουρνουά «Τρόπαιο των Καρπαθίων» που θα πραγματοποιηθεί 27-30/12 και θα πάρουν μέρος Ρουμανία, Ελλάδα, Σλοβακία και Γεωργία.

Το τρίτο στάδιο θα διεξαχθεί το διάστημα 2-6 Ιανουαρίου 2024 με προπονήσεις στη Θεσσαλονίκη και διεθνή φιλικά στη Βόρεια Μακεδονία.

Η αποστολή της Εθνικής Ανδρών θα αναχωρήσει στις 9 Ιανουαρίου για το Μόναχο όπου και θα αντιμετωπίσει στο «Olympiahalle» τις Πορτογαλία (11/1) Δανία (13/1) και Τσεχία (15/1) για τον 6ο όμιλο.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ