ΝΕΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΚΑΚΙ

Με απόλυτη επιτυχία το 4ο Τουρνουά Ράπιντ Σκάκι της ΑΕΚ!


Το Σάββατο 16/09 πραγματοποιήθηκε στο Εντευκτήριο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια το 4ο Τουρνουά Ράπιντ Σκάκι που διοργάνωσε ο Σύλλογός μας με μεγάλη επιτυχία.

Το «παρών» έδωσαν 24 σκακιστές και σκακίστριες, γεμίζοντας χαμόγελα όλους τους ανθρώπους του τμήματος. Μικροί και μεγάλοι φίλοι του Σκακιού έπαιξαν όμορφες παρτίδες και τα έδωσαν όλα με στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Στην κατάμεστη αίθουσα της ΑΕΚ, την 1η θέση κατέκτησε ο Δημήτρης Αλεξάκης, την 2η θέση ο Βασίλης Ξυδιάς και την 3η θέση ο Κωνσταντίνος Ευθυμίου. 1ος στην Κ14 αναδείχθηκε ο Ορέστης Κυριακίδης. Ειδική μνεία θα πρέπει να γίνει και στη… μικρή σκακίστρια Μαρία-Ελένη Σκάρλα που «έκλεψε» τις εντυπώσεις.

Πέραν των μεταλλίων, στον Ορέστη Κυριακίδη δόθηκε βιβλίο του M. Golubev, the Sicilian Sozin. Το βιβλίο ήταν προσφορά στη μνήμη του Μίμη Παπαϊωάννου, του μεγάλου ήρωα των παιδικών μας χρόνων, όπως τόνισαν οι άνθρωποι του τμήματος της ΑΕΚ.

Άπαντες χάρηκαν ιδιαίτερα τις σκακιστικές «μάχες» και έδωσαν τα εύσημα στο τμήμα του «Δικεφάλου» για τη συνεχή ανάπτυξή του.

Παράλληλα, συνεχίζονται οι εγγραφές στην Ακαδημία της ΑΕΚ, ανεξαρτήτως ηλικίας. Περισσότερες λεπτομέρειες εδώ.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ