ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΑΛΑΣ ΝΕΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Με επιτυχία το Χριστουγεννιάτικο Τουρνουά για την Ακαδημία Futsal


Τα τμήματα των Ακαδημιών Futsal της ΑΕΚ από τη Νέα Φιλαδέλφεια, τη Μεταμόρφωση, το Περιστέρι και την Παλλήνη συμμετείχαν στο Χριστουγεννιάτικο Τουρνουά στο Σοφικό Κορινθίας, περνώντας πανέμορφες και αξέχαστες στιγμές.

Τα παιδιά των τμημάτων Κ11, Κ13 και Κ15 έπαιξαν απέναντι σε πάρα πολλές ομάδες από την επαρχία, αλλά και από την Αθήνα, αποκόμισαν εμπειρίες, χαμόγελα και πολλούς νέους φίλους με τους οποίους έδωσαν ραντεβού για το Πάσχα στο αντίστοιχο τουρνουά. Ένα ακόμη τριήμερο στο οποίο τα παιδιά της ΑΕΚ άφησαν πολύ θετικές εντυπώσεις σε όλους που βρέθηκαν στο ράντζο όχι μόνο για τις ποδοσφαιρικές τους επιδόσεις, αλλά και για το ήθος και το χαρακτήρα τους, που καθάριζαν μετά από κάθε παιχνίδι τα γήπεδα και τον περιβάλλοντα χώρο όπου καθοντουσαν οι γονείς χωρίς να τους το ζητήσει κάποιος.

Η ΑΕΚ και Υπεύθυνος της Ακαδημίας Futsal, Νίκος Ζιάκας, που συνόδευσε τα «αετόπουλα» στο ράντζο Κορινθίας, ευχαριστούν θερμά τον κ. Κώστα Αλασσά, για την πρόσκληση, αλλά και την εξαιρετική οργάνωση του τουρνουά. Επίσης, ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε όλο το προσωπικό που βρέθηκε αυτές τις μέρες στο χώρο για τη λειτουργία και την εκπληκτική εξυπηρέτηση που έλαβαν τα παιδιά μας.

Ευχόμαστε καλή χρονιά σε όλους με υγεία!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ