ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΝΕΑ

Με Μεσσαρά στην Κρήτη για τη νίκη


Να συνεχίσει τα θετικά αποτελέσματα θέλει η γυναικεία ομάδα βόλεϊ που ταξιδεύει στο Ηράκλειο για να αντιμετωπίσει τον ΓΑΣ Μεσσαράς αύριο (24/11, 16:00). Οι “κιτρινόμαυρες” μετά τη νίκη επί του Αιγάλεω θέλουν να αποκομίσουν μόνο τους τρεις βαθμούς στην Κρήτη και ελπίζουν μαζί με τον κόσμο της ομάδα που θα βρεθεί στο γήπεδο να το πετύχουν.

Η Ελένη Μεμετζή δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, με την αποστολή που ταξιδεύει απόψε το βράδυ για το Ηράκλειο, να αποτελείται από τις: Εικοσιπεντίδου, Μπελιά, Μπανίκα, Γιοβάνη, Ζίγκα, Χρήστου, Σκυθιώτη, Τοτσίδου, Καββαδία, Τέζα, Αντωνιάδη και Ντόνα.

Η άσσος της ομάδας μας, Μάρβη Γιοβάνη, δήλωσε στο aek.gr: “Θα προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε τις καλές μας εμφανίσεις για να προετοιμαστούμε κατάλληλα για τα επόμενα ματς που ακολουθούν, που είναι εξίσου σημαντικά. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένες όλες οι κοπέλες, να μην μας επηρεάσει το ταξίδι και με προσοχή θα έρθει το αποτέλεσμα. Όληι η ομάδα θέλει την νίκη για να συνεχίσουμε να διεκδικούμε τους στόχους μας“.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOWLING eSports KICK BOXING MUAITHAI TAE KWON DO WATER POLO ΑΚΑΔΗΜΙΑ BOWLING ΑΚΑΔΗΜΙΑ KICK BOXING ΑΚΑΔΗΜΙΑ TAE KWON DO ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΡΣΗΣ ΒΑΡΩΝ-POWER LIFTING ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΒΟΛΕΪ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΠ. ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΑΡΑΤΕ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΞΙΦΑΣΚΙΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΑΛΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΑΛΑΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΛΟ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΥΓΜΑΧΙΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΡΥΘΜΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΣΚΑΚΙ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΣΤΙΒΟΥ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΑΡΣΗ ΒΑΡΩΝ-POWERLIFTING ΒΟΛΕΪ ΑΝΔΡΩΝ ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗ ΚΑΡΑΤΕ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΕ ΑΜΑΞΙΔΙΟ ΝΕΑ ΞΙΦΑΣΚΙΑ ΠΑΛΗ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΑΛΑΣ ΑΝΔΡΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΑΛΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ ΠΟΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΥΓΜΑΧΙΑ ΡΑΓΚΜΠΙ ΛΙΓΚ ΡΥΘΜΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΣΚΑΚΙ ΣΤΙΒΟΣ ΤΟΞΟΒΟΛΙΑ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΑΝΔΡΩΝ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

1924-2024: ΕΝΑΣ ΑΙΩΝΑΣ ΑΕΚ!

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ