ΝΕΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΑΛΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Με στόχο τον τίτλο!


Ώρα τελικού για τη Γυναικεία ομάδα Futsal της ΑΕΚ που αντιμετωπίζει το Σάββατο (14/05, 20:30) στο Α.Κ. Φυσίαθλον της Παλλήνης τον Ατρόμητο με στόχο την επιστροφή στο θρόνο. Στο μεγάλο τελικό του Final Four του Women’s Futsal Championship, οι «κιτρινόμαυρες» θα τα δώσουν όλα για να κατακτήσουν τον τίτλο, ο οποίος θα είναι ο 2ος στην ιστορία της ομάδας, στις 3 διοργανώσεις που έχουν γίνει.

Ο Χρήστος Χριστόπουλος έχει όλες τις αθλήτριες στη διάθεσή του, καθώς καμία δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού.

Ο τεχνικός της «Ένωσης» δήλωσε στο aek.gr: «Η ομάδα μας θέλει να συνεχίσει τις επιτυχίες της και στο Πρωτάθλημα Futsal. Στους Τελικούς δεν υπάρχουν φαβορί, όποια ομάδα βγάλει πάθος και ψυχή θα κερδίσει. Γνωρίζουμε την ιστορία του αντιπάλου μας, αλλά θέλουμε να βγάλουμε αντίδραση απέναντι στην ομάδα του Περιστερίου. Οι αθλήτριές μας παίζοντας για πρώτη χρονιά ποδόσφαιρο σάλας, έδειξαν ότι δίκαια βρίσκονται στον τελικό και θα κάνουν ό,τι καλύτερο για να φέρουν το Πρωτάθλημα στον κόσμο της ΑΕΚ».


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ