ΝΕΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΚΑΚΙ

Με το «δεξί» στο Πρωτάθλημα η ΑΕΚ!


Δύο νίκες σε πρωτάθλημα και κύπελλο σημείωσε το Σκακιστικό τμήμα της ΑΕΚ.

Στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος Α’ Αττικής, η ΑΕΚ επικράτησε εκτός έδρας του Λαυρίου με 6-2, αν και βρέθηκε να χάνει με 2-0. Για την «Ένωση» αγωνίστηκαν οι Λίτσας, Λυκουριώτης, Κουτράκης, Λεμονής, Τάσος Φουφόπουλος, Γεωργίτση και οι μικροί Γιώργος Φουφόπουλος και Γιώργος Γκούσκος-Κατσαρός.

Μετά το τέλος του αγώνα, η αθλήτρια της ομάδας μας Αντιγόνη Γεωργίτση δήλωσε τα ακόλουθα στο aek.gr: «Αντιμετωπίσαμε για την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος την πολύ δυνατή ομάδα του Λαυρίου. Ήταν μία αμφίρροπη αναμέτρηση μέχρι το τέλος και το σκορ σίγουρα δεν αντικατοπτρίζει την προσπάθεια που κατέβαλαν οι αθλητές της γηπεδούχου ομάδας. Φέτος το πρωτάθλημα θα διαρκέσει εννέα αγωνιστικές, περισσότερες από κάθε άλλη φορά και η κάθε νίκη είναι πολύτιμη».

ΑΣ Λαυρίου – ΑΕΚ 2-6
Σιαμίδης Δ. – Λίτσας 0-1
Ρώμας – Λυκουριώτης 0-1
Μερασέδογλου Δ. – Κουτράκης 0-1
Μερασέδογλου Ν. – Λεμονής 0-1
Σιαμίδης Η. – Φουφόπουλος Αν. 0-1
Σιαμίδη – Γεωργίτση 0-1
Μπαλτάς – Φουφόπουλος Γ. 1-0
Σαββίδης – Γκούσκος-Κατσαρός 1-0

Για την τρίτη αγωνιστική του Κυπέλλου Αττικής Φιλίας, η Ένωση βρέθηκε αντιμέτωπη εντός έδρας με την ομάδα του ΣΟ «Θωμάς Γεωργίου» την οποία και νίκησε με 4-2. Η ΑΕΚ χρησιμοποίησε τους Γκίκα, Τσάγκα, Ρούβαλη, Αθ. Γρίσπο, Δέμοιρο και Βαγγέλη Κυριαζή ο οποίος, μετά την πρώτη του νίκη με τα χρώματα της ομάδας μας, προέβη στις εξής δηλώσεις: «Η ΑΕΚ αναμετρήθηκε σήμερα με μία εγνωσμένης αξίας ομάδα. Είμαι πολύ χαρούμενος για την πρώτη νίκη με τα χρώματα της αγαπημένης μου ομάδας, η οποία μάλιστα ήρθε νωρίς και μας βοήθησε να προηγηθούμε στο σκορ και να τονώσει την πίστη μας για το αποτέλεσμα».

ΑΕΚ – ΣΟ «Θωμάς Γεωργίου» 4-2
Γκίκας – Πρέντζας 1-0
Τσάγκας – Πανοπούλου 1-0
Ρούβαλης – Δεληγιάννης 0-1
Γρίσπος – Λαγουνάρης 1-0
Δέμοιρος – Τσόπελας 0-1
Κυριαζής – Γιαννακός-Φίλιππας 1-0


ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ