ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΠ. ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗ ΝΕΑ

Μεγάλες επιτυχίες στο Αναπτυξιακό του ΑΣ Πέρα!


Με σημαντικές επιτυχίες και διακρίσεις ολοκληρώθηκε το αναπτυξιακό πρωτάθλημα που διοργάνωσε ο Α.Σ. Πέρα και διεξήχθη στο Βυζαντινό Αθλητικό Κέντρο το Σαββατοκύριακο 09-10/12.

Ο Αλέξανδρος Μαδέσης, αγωνιζόμενος στην κατηγορία των Eφήβων, κατέκτησε την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο. Στην πορεία του για την πρωτιά, επικράτησε στους «16» του Μακρυγιάννη από τις Σάρισες Φλώρινας με 3-0 σετ, στα προημιτελικά του Σωτηρόπουλου της Αθηνάς Μαγκουφάνας με 3-1 σετ ενώ στον ημιτελικό κέρδισε τον Κοσμά του ΔΑΟΤ με 3-2 σετ. Στον μεγάλο τελικό της κατηγορίας επικράτησε του Μανωλόπουλου του ΟΕΑ Ρεθύμνου με 3-0 σετ.

Ο Γιώργος Γερακιός, αγωνιζόμενος στην ίδια ηλικιακή κατηγορία, τερμάτισε στην τέταρτη θέση. Αφού πρώτευσε στην φάση των ομίλων, κέρδισε στους «32» τον Γκιώνη της Προόδου Βουτζά Ραφήνας με 3-1 σετ, στους «16» τον Μαλαμούδη από τους Φοίνικες Αγίας Σοφίας με 3-1 και στα προημιτελικά τον Αναστασιάδη του Ποσειδώνα Λουτρακίου με 3-0 σετ. Στα ημιτελικά ηττήθηκε από τον Μανωλόπουλο του ΟΕΑ Ρεθύμνου με 3-1 σετ, ενώ στον μικρό τελικό ηττήθηκε δύσκολα από τον Κοσμά του ΔΑΟΤ με 3-2.

Σημαντική διάκριση πέτυχε η Κλειώ Μαδέση, η οποία αγωνιζόμενη στην κατηγορία των μίνι παγκορασίδων, κατέκτησε την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο. Στα προημιτελικά κατέβαλε την Μυλωνά του ΑΠΣ Ιλιον με 3-0 σετ, ενώ στα ημιτελικά ηττήθηκε από την Κουτρουμπά του ΟΑ Χανίων με 3-1 σετ. Στον μικρό τελικό επικράτησε της Μπιστόλα από την Αθηνά Μαγκουφάνα με 3-0 σετ.

Πολύτιμες εμπερίες αποκόμισαν και η Δανάη Μωυσίδη που αγωνίστηκε στην κατηγορία των κορασίδων, ο Βασίλης Πατσέας, αγωνιζόμενος στην κατηγορία των παμπαίδων και ο Μάριος Παπαβασιλείου που αγωνίστηκε στην κατηγορία των παίδων.

Οι αθλητές μας ανανεώνουν το αγωνιστικό τους ραντεβού για το αναπτυξιακό πρωτάθλημα της Βέροιας που θα διεξαχθεί στις 13-14 Ιανουαρίου.


ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ