ΝΕΑ ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Μεγάλη νίκη και στη Χίο!


Το “2×2” σημείωσε στην Α2 Ανδρών η ανδρική ομάδα πόλο της ΑΕΚ που επικράτησε με 17-9 της ΠΕΚΕ Βροντάδου στη Χίο. Η “Ένωση” κατάφερε να συνεχίσει τη νικηφόρα πορεία της κόντρα σε μία ισχυρή, ειδικά στην έδρα της, ομάδα και να παραμείνει στην κορυφή του Νοτίου Ομίλου. Στο πλευρό της ομάδας μας βρέθηκαν και φίλοι της ΑΕΚ από το νησί στηρίζοντας με τη φωνή τους “κιτρινόμαυρους”.

Στο πρώτο οκτάλεπτο, οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ (1-0), με την ΑΕΚ να απαντά με τους Σάντα και Τίγκα (1-2). Οι Χιώτες παίζοντας σκληρή άμυνα και έχοντας και την τύχη με το μέρος τους (Ξενάκης δοκάρι) ανέτρεψαν το σκορ και προηγήθηκαν με 3-2.

Στο δεύτερο οκτάλεπτο, οι “κιτρινόμαυροι” βρήκαν δίχτυα με τους Δερμιτζάκη και Σάντα για το 4-5, ενώ στη συνέχεια με δύο τέρματα του Στελλάτου και ένα του Τίγκα πήραν κεφάλι στο σκορ με 6-8 στο ημίχρονο.

Στο τρίτο οκτάλεπτο, ο Τίγκας με το τρίτο προσωπικό του τέρμα “έγραψε” το 6-9, ενώ ακολούθησαν νέα τέρματα από τους Χατζηδάκη και Ξενάκη (2) για το 6-12, ενώ το οκτάλεπτο “έκλεισε” με σκορ 7-12

Στο τέταρτο οκτάλεπτο ο Κωνσταντίνος Δάνδολος έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους αθλητές, με τους “κιτρινόμαυρους” να προσφέρουν σκορ και θέαμα στους φίλους της ομάδας, με το τελικό σκορ να είναι το 9-17.

O τεχνικός της ομάδας μας, Κωνσταντίνος Δάνδολος, δήλωσε στο aek.gr: “Συγχαρητήρια στους παίκτες μας και ένα μεγάλο ευχαριστώ για ακόμα μια φορά στον κόσμο μας. Ξεκινήσαμε λίγο μουδιασμένα το παιχνίδι αλλά στη συνέχεια δούλεψε καλά η άμυνα μας και το σουτ από την περιφέρεια. Συνεχίζουμε με την ίδια ένταση στη δουλειά μας για το επόμενο παιχνίδι“.

ΠΕΚΕ Βροντάδου – ΑΕΚ 9-17
Τα οκτάλεπτα: 3-2, 3-6, 1-4, 2-5.
ΠΕΚΕ ΒΡΟΝΤΑΔΟΥ (Μπελέγρης): Καραβάς, Φρυδάς 1, Πανέρης, Μονιούδης Λ. 1, Παγούδης, Σωτηριάνος, Βορριάς, Αραβανής Β., Αραβανής Ι., Σωτηράκης 1, Σπυριδάκης, Γάφος, Παϊδούσης, Κώστας 4, Φράγκος
ΑΕΚ (Δάνδολος): Δαβίλλας, Ξενάκης 2, Χατζηδάκης 3, Σάντα 4, Μαυρωτάς, Λύκαρης, Γιαννουρής, Πετρόπουλος 1, Μυλωνάκης, Στελλάτος 4, Τίγκας 2, Δερμιτζάκης 1, Ασβέστης.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ