ΝΕΑ ΣΚΑΚΙ

Μεγάλη νίκη στην Α’ Κατηγορία για την ΑΕΚ!


Δύο αναμετρήσεις ταυτοχρόνως, για πρωτάθλημα και κύπελλο, φιλοξένησε το εντευκτήριο της σκακιστικής ομάδας της ΑΕΚ επί της λεωφόρου Δεκελείας.

Για το πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας Αττικής, η «Ένωση» πραγματοποίησε τη δεύτερη νίκη της σε ισάριθμους αγώνες που τη φέρνει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Η ομάδα παρατάχθηκε με αρχηγό τον έφορο του σκακιστικού τμήματος Μιχάλη Πρεβενιό και τους Δημήτρη Κοντόπουλο, Παντελή Λυκουριώτη, Κυριάκο Λεμονή, Αντιγόνη Γεωργίτση, Γιώργο Σαγκριώτη, Ερνέστο Πιλάλη, Στέφανο Εμμανουηλίδη, και με τις νίκες των πέντε πρώτων κατάφερε να κερδίσει με 5-3 τον ΣΟ Στρατηγική Υπεροχή Κηφισιάς, αν και βρέθηκε να χάνει με 0-2.

Για το κύπελλο Αττικής Φιλίας, η ΑΕΚ δεν τα κατάφερε απέναντι στη Σκακιστική Επικοινωνία Ηρακλείου Αττικής. Νίκη για την Ένωση σημείωσε ο Νίκος Κοκκίνης (μαθητής λυκείου, στο βάπτισμα του πυρός με τα χρώματα της ομάδας μας), ισοπαλίες απέσπασαν οι Κωνσταντίνος Γκούλιος και ο αρχηγός Ηλίας Τσάγκας, ενώ δεν τα κατάφεραν οι Μιχάλης Θεοδωρίδης, Κωνσταντίνος Ευθυμίου και ο βενιαμίν της ομάδας Γιώργος Γκούσκος-Κατσαρός.

ΑΕΚ – ΣΟ ΣΥ Κηφισιάς 5-3
Σαγκριώτης – Κεφαλάς 0-1
Κοντόπουλος – Ντουντανιώτης 1-0
Λυκουριώτης – Πάλλης 1-0
Πρεβενιός – Εμμανουηλίδης Ε. 1-0
Λεμονής – Κούτρας 1-0
Γεωργίτση – Λαγουμιντζή 1-0
Πιλάλης – Μπούρας 0-1
Εμμανουηλίδης Σ. – Αραβανής 0-1

ΑΕΚ – ΣΟ ΣΥ Κηφισιάς 2-4
Γκούλιος – Κουλούρης 0.5-0.5
Θεοδωρίδης – Μπούρχας 0-1
Τσαγκάς – Θεοδωρόπουλος 0.5-0.5
Ευθυμίου – Μαυρογεώργος 0-1
Γκούσκος-Κατσαρός – Δρίβας 0-1
Κοκκίνης – Λάρκιν 0-1


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ