ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΛΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΝΕΑ ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ ΠΟΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Μέγας Χορηγός Υγρού Στίβου η EMICERT!


Η εταιρεία EMICERT αποτελεί το νέο μέγα χορηγό του τμήματος υγρού στίβου της ΑΕΚ. Η εταιρεία EMICERT είναι ο μοναδικός Ελληνικός εξειδικευμένος Φορέας Επαλήθευσης εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου που εκλύονται από τα πλοία, τα αεροσκάφη και τις σταθερές εγκαταστάσεις. Διαπιστευμένη από το ΕΣΥΔ σύμφωνα με το πρότυπο ISO 14065, διαθέτει διεθνή και εξειδικευμένη υπερδεκαπενταετή εμπειρία με πελάτες σε πάνω από 10 χώρες και ηγετική θέση σε 4 από αυτές (Ελλάδα, Κύπρο, Βουλγαρία, Ιρλανδία).

Οι κ.κ. Αντωνιάδης και Σίσκος δήλωσαν: “Η προσπάθεια της ΑΕΚ στον υγρό στίβο με πρωτοπόρο την υδατοσφαίριση, την ίδρυση νέων τμημάτων συγχρονισμένης κολύμβησης και κολύμβησης, μας ικανοποιεί διότι βγάζει υγεία και δημιουργία. Είναι χαρά και τιμή μας, να είμαστε όχι απλώς υποστηρικτές αυτής της προσπάθειας αλλά μέρος της. Η EMICERT, είναι μια εταιρεία η οποία ξεκίνησε πριν πολλά χρόνια από το όραμα κάποιων επαγγελματιών και με πολύ δουλειά έφτασε στην κορυφή. Σε αυτό το χαρακτηριστικό μοιάζουμε απόλυτα με τον υγρό στίβο της ΑΕΚ και ευχόμαστε και η δική μας υποστήριξη να συμβάλλει στην κατάκτηση της κορυφής από το τμήμα υγρού στίβου της ΑΕΚ”.

Οι διοικούντες το τμήμα υγρού στίβου της ΑΕΚ, κ.κ. Κιρμίζογλου και Μιχαλόπουλος δήλωσαν: “Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία EMICERT και τους κ.κ. Αντωνιάδη και Σίσκο για την υπερπολύτιμη στήριξη τους στις προσπάθειες του τμήματος υγρού στίβου της ΑΕΚ. Στις δύσκολες εποχές στις οποίες ζούμε, όσοι αγαπούν πραγματικά την ομάδα το δείχνουν με τις πράξεις τους. Εκτός αυτού, είναι μεγάλη χαρά για εμάς να αναγνωρίζεται η προσπάθεια του τμήματος από επιχειρήσεις του διαμετρήματος της EMICERT. Σας καλωσορίζουμε στην οικογένεια της ΑΕΚ“.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ