ΝΕΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Μετάλλια και καλά πλασαρίσματα στον Σχινιά


Στο Criterium του Παναθηναϊκού ΑΟ σε μνήμη “Κυριάκου Όρφανίδη” στον Σχινιά συμμετείχε το Σάββατο (20/04) η ποδηλατική ομάδα της ΑΕΚ. Ο αείμνηστος Κυριάκος Ορφανίδης άφησε την τελευταία του πνοή αγωνιζόμενος σε αγώνα της ΑΕΚ την ανάβαση Κανδυλίου το 2017 και τα συλλυπητήρια ολόκληρης της Ενωσίτικης οικογένειας προς τους συγγενείς του και το Ποδηλατικό Τμήμα του Παναθηναϊκού, είναι δεδομένα και ειλικρινή.

Τα αποτελέσματα των “κιτρινόμαυρων” ήταν εξαιρετικά, κατακτώντας μετάλλια, ενώ παράλληλα πλασαρίστηκαν σε καλές θέσεις σε όλες τις κατηγορίες.

Στους Άνδρες, ο Τάσος Παπαποστόλου κατέλαβε την 7η θέση, με τον Κωνσταντίνο Παπουτσά να στέκεται άτυχος, καθώς είχε πτώση που τον κράτησε μακριά από την γραμμή τερματισμού, ενώ στις Γυναίκες, η Αντριάννα Στεργίου τερμάτισε 4η.

Στους Μάστερς Β’, ο Αλέξιος Αθανασόπουλος κατετάγη 12ος, ο Άρης Καραγεωργίου 14ος, ο Διονύσιος Πλατσάκης 15ος (είχε πτώση) και ο Φανούρης Μιχαλακόπουλος 17ος. Στους Μάστερς Γ’, ο Ανδρέας Γεωργόπουλος αναδείχθηκε 5ος, ο Κωστής Κατσιλιέρης 6ος και ο Βασίλης Τριανταφυλλίδης 10ος.

Ασημένο μετάλλιο κατέκτησε η Σωτηρία Βασιλείου στα Μίνι Μικρά Κορίτσια, ενώ στα Μίνι Μικρά Αγόρια είχαμε τα εξής πλασαρίσματα: Γιάννης Κουρούνης-6ος, Ιάσονας Γιαλαμάς-9ος, Κωνσταντίνος Παπίτσης-11ος, Κωνσταντίνος Παπαποστόλου-13ος, Γιάννης Τριανταφυλλίδης-15ος.

Στα Μίνι Μεγάλα: Γιάννης Μυλώβας-16ος, Γιώργος Ευαγγέλου-20ος, Στέφανος Πρασσάς-21ος, Δημήτρης Παπαποστόλου-22ος, Αναστάσιος – Άγγελος Κωνσταντόπουλος-25ος, Νικόλαος Δρακούλης-26ος, Βαγγέλης Μαυράκης-27ος.

Στους Εφήβους, ο Χρήστος Σκυλοδήμος αναδείχθηκε 4ος, ενώ στους Παίδες, ο Αντώνης Γκάρτζιος ανέβηκε στο τρίτο σκαλί του βάθρο φέρνοντας ένα ακόμα μετάλλιο. Πιο πίσω βρέθηκα ο Αναστάσης Λεμονιάς (18ος) και ο Γιώργος Ανδρέας Ανδρεάδης (20ος).

Τέλος, στους Παμπαίδες, ο Ιάσονας Μαντάς βγήκε 8ος, ο Αλέξανδρος Θεοδωρίδης 10ος, ο Χρήστος Καρακώστας 19ος και ο Παντελής Σουκούλης 24ος.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ