ΝΕΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΚΑΚΙ

Μία ήττα και μία ισοπαλία


Δεν τα κατάφερε το σκακιστικό τμήμα της ΑΕΚ, καθώς γνώρισε την ήττα με 1.5-6.5 εντός έδρας από τον Παναθηναϊκό για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας Αττικής.

Για την «Ένωση» αγωνίστηκαν οι Δέδες, Σαγκριώτης, Κοντόπουλος (Αρχηγός), Κουτράκης, Γκούλιος, Γεωργίτση, Κοκκίνης και Εμμανουηλίδης, Η Γεωργίτση σημείωσε νίκη στη γυναικεία σκακιέρα και ο Κουτράκης έφερε ισοπαλία.

Ταυτοχρόνως στο εντευκτήριο της ομάδας έλαβε χώρα και ο αγώνας για τον έκτο γύρο του κυπέλλου Αττικής Φιλίας, στον οποίο η ΑΕΚ ήρθε ισόπαλη 3-3 με το ΣΟ Ηλιούπολης. Τις νίκες της ΑΕΚ σημείωσαν οι Γκίκας, Κυριαζής και Γκούσκος-Κατσαρός, ενώ αγωνίσθηκαν και οι Δακουτρός, Ρούβαλης και Πελεκούδας.

Στα θετικά για την Ένωση η πρώτη νίκη του 8χρονου Γκούσκου-Κατσαρού σε σκακιέρα ενηλίκων και η επανεμφάνιση μετά από 10 περίπου χρόνια των Δακουτρού και Πελεκούδα.

Μετά το πέρας των δύο αναμετρήσεων, ο παίκτης της ομάδας μας Σταμάτης Κουτράκης προέβη στις ακόλουθες δηλώσεις: «Ο αντίπαλός μας ήταν ιδιαίτερα δυνατός. Παρά το αποτέλεσμα, παραμένουμε στο κυνήγι για τη δεύτερη θέση που οδηγεί στην άνοδο και θα πρέπει να παραμείνουμε προσηλωμένοι στον στόχο μας. Η ομάδα μας στο πρωτάθλημα είχε πολλές ελλείψεις και το τελικό αποτέλεσμα δε μας αντιπροσωπεύει. Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες της ΑΕΚ για τη μαχητικότητα που επέδειξαν».

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός ΑΟ 1.5-6.5
Δέδες – Καλέσης 0-1
Σαγκριώτης – Καλογέρης 0-1
Κοντόπουλος – Κουβάτσος 0-1
Κουτράκης – Γιόρντος 0.5-0.5
Γκούλιος – Ιγνατιάδης 0-1
Γεωργίτση – Cimina 1-0
Κοκκίνης – Ντουνιάς 0-1
Εμμανουηλίδης – Μοσχοβάκης 0-1

ΑΕΚ – ΣΟ Ηλιούπολης 3-3
Γκίκας – Μπαλτάς 1-0
Δακουτρός – Καβουρίδης Κ. 0-1
Ρούβαλης – Ρομπότης 0-1
Πελεκούδας – Καβουρίδης Α.
Γκούσκος-Κατσαρός – Κηπουρός 1-0
Κυριαζής – Κατσούπη 1-0


ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ