ΝΕΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΚΑΚΙ

Μία ήττα και μία ισοπαλία


Δεν τα κατάφερε το σκακιστικό τμήμα της ΑΕΚ, καθώς γνώρισε την ήττα με 1.5-6.5 εντός έδρας από τον Παναθηναϊκό για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας Αττικής.

Για την «Ένωση» αγωνίστηκαν οι Δέδες, Σαγκριώτης, Κοντόπουλος (Αρχηγός), Κουτράκης, Γκούλιος, Γεωργίτση, Κοκκίνης και Εμμανουηλίδης, Η Γεωργίτση σημείωσε νίκη στη γυναικεία σκακιέρα και ο Κουτράκης έφερε ισοπαλία.

Ταυτοχρόνως στο εντευκτήριο της ομάδας έλαβε χώρα και ο αγώνας για τον έκτο γύρο του κυπέλλου Αττικής Φιλίας, στον οποίο η ΑΕΚ ήρθε ισόπαλη 3-3 με το ΣΟ Ηλιούπολης. Τις νίκες της ΑΕΚ σημείωσαν οι Γκίκας, Κυριαζής και Γκούσκος-Κατσαρός, ενώ αγωνίσθηκαν και οι Δακουτρός, Ρούβαλης και Πελεκούδας.

Στα θετικά για την Ένωση η πρώτη νίκη του 8χρονου Γκούσκου-Κατσαρού σε σκακιέρα ενηλίκων και η επανεμφάνιση μετά από 10 περίπου χρόνια των Δακουτρού και Πελεκούδα.

Μετά το πέρας των δύο αναμετρήσεων, ο παίκτης της ομάδας μας Σταμάτης Κουτράκης προέβη στις ακόλουθες δηλώσεις: «Ο αντίπαλός μας ήταν ιδιαίτερα δυνατός. Παρά το αποτέλεσμα, παραμένουμε στο κυνήγι για τη δεύτερη θέση που οδηγεί στην άνοδο και θα πρέπει να παραμείνουμε προσηλωμένοι στον στόχο μας. Η ομάδα μας στο πρωτάθλημα είχε πολλές ελλείψεις και το τελικό αποτέλεσμα δε μας αντιπροσωπεύει. Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες της ΑΕΚ για τη μαχητικότητα που επέδειξαν».

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός ΑΟ 1.5-6.5
Δέδες – Καλέσης 0-1
Σαγκριώτης – Καλογέρης 0-1
Κοντόπουλος – Κουβάτσος 0-1
Κουτράκης – Γιόρντος 0.5-0.5
Γκούλιος – Ιγνατιάδης 0-1
Γεωργίτση – Cimina 1-0
Κοκκίνης – Ντουνιάς 0-1
Εμμανουηλίδης – Μοσχοβάκης 0-1

ΑΕΚ – ΣΟ Ηλιούπολης 3-3
Γκίκας – Μπαλτάς 1-0
Δακουτρός – Καβουρίδης Κ. 0-1
Ρούβαλης – Ρομπότης 0-1
Πελεκούδας – Καβουρίδης Α.
Γκούσκος-Κατσαρός – Κηπουρός 1-0
Κυριαζής – Κατσούπη 1-0


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOWLING eSports KICK BOXING MUAITHAI TAE KWON DO WATER POLO ΑΚΑΔΗΜΙΑ BOWLING ΑΚΑΔΗΜΙΑ KICK BOXING ΑΚΑΔΗΜΙΑ TAE KWON DO ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΡΣΗΣ ΒΑΡΩΝ-POWER LIFTING ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΒΟΛΕΪ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΠ. ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΑΡΑΤΕ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΞΙΦΑΣΚΙΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΑΛΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΑΛΑΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΛΟ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΥΓΜΑΧΙΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΡΥΘΜΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΣΚΑΚΙ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΣΤΙΒΟΥ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΑΡΣΗ ΒΑΡΩΝ-POWERLIFTING ΒΟΛΕΪ ΑΝΔΡΩΝ ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗ ΚΑΡΑΤΕ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΕ ΑΜΑΞΙΔΙΟ ΝΕΑ ΞΙΦΑΣΚΙΑ ΠΑΛΗ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΑΛΑΣ ΑΝΔΡΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΑΛΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ ΠΟΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΥΓΜΑΧΙΑ ΡΑΓΚΜΠΙ ΛΙΓΚ ΡΥΘΜΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΣΚΑΚΙ ΣΤΙΒΟΣ ΤΟΞΟΒΟΛΙΑ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΑΝΔΡΩΝ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

1924-2024: ΕΝΑΣ ΑΙΩΝΑΣ ΑΕΚ!

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ