ΝΕΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Μικροί και μεγάλοι σε… βουνά και δρόμους!


Αγωνιστική δράση έχουμε από σήμερα (22/02) έως και την Κυριακή (24/02) για το ποδηλατικό τμήμα της ΑΕΚ. Μικροί και μεγάλοι ποδηλάτες με τον “Δικέφαλο” στο στήθος θα τρέξουν σε… βουνά και δρόμους με στόχο μετάλλια και διακρίσεις.

Συγκεκριμένα, η μεγάλη ομάδα θα αγωνιστεί στο τριήμερο πρόγραμμα αγώνων που διοργανώνουν από κοινού ο Κρόνος Νίκαιας και ο Π.Ε.Σ.Α. Αστέρας Ζωγράφου την Παρασκευή (22/2) σε σιρκουί στον αυτοκινητοδρόμιο Μεγάρων, το Σάββατο (23/02) στην “Ανάβαση Οσίου Παταπίου” στο Λουτράκι, και την Κυριακή (24/02) στον αγώνα αντοχής στα περίχωρα Λουτρακίου με συνολικά 37 αθλητές και τις 3 μέρες.

Η Skoda Synergy Ακαδημία Ποδηλασίας της ΑΕΚ, με τη σειρά της, με 40 μικρούς ποδηλάτες θα αγωνιστεί σε 3 αγώνες (2 ΜΤΒ και 1 Δρόμου). Στο “1st Race of ZEUS Cup-MTB” το Σάββατο στο Ολυμπιακό χωριό με διοργανωτή τον Ζευς Π.Ο, στο “ΜΤΒ ΓΕΡΑΚΑΣ vol.1” την Κυριακή στον Γέρακα με διοργανωτή τον ΣΥ.Φ.Α.Γ.Ε και στο “Phoenix Urban Road Race” την Κυριακή στην Ν. Ιωνία με διοργανωτή τον Π.Α.Ο. Φοίνικα.

Συμπαραστάτες στην μετακίνηση των αθλητών μας, τα αυτοκίνητα που μας χορηγεί η Skoda Synergy και η εταιρεία ενοικιάσεων Voyager Rent a Car and Van.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ