ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΝΕΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Μοίρασε αγάπη και δώρα (και) φέτος η ΑΕΚ!


Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, αντιπροσωπεία της γυναικείας ομάδας βόλεϊ της ΑΕΚ επισκέφθηκε το Ορφανοτροφείο “Αγία Τριάδα” στο Ίλιον και μοίρασε αγάπη και δώρα στα παιδιά. Όλοι οι άνθρωποι της ΑΕΚ φορούσαν μάσκες και τηρούσαν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας κατά της πανδημίας.

Συγκεκριμένα, η Μάρα Ράπτη, η Αγγελική Καββαδία, η Ευαγγελία Τουλγαρίδου και η Μαρίνα Τσοχατζή, συνοδευόμενες από τον προπονητή, Κώστα Αρσενιάδη, τον Team Manager, Νίκο Παναγιωτίδη και τον φυσιοθεραπευτή, Θοδωρή Τριαντόπουλο, πρόσφεραν δώρα καθώς και νηστίσιμα εδέσματα με την υπογραφή των καταστημάτων Στεργίου, τα οποία και ευχαριστούμε για την προσφορά τους για ακόμα μία φορά.

Φυσικά, η αντιπροσωπεία του “Δικεφάλου” παρέδωσε τα δώρα στην Πρόεδρο του Ορφανοτροφείου, κα. Mαρία Φίλη, στην είσοδο του χώρου, ώστε να μην έρθει σε επαφή με τα παιδιά, σεβόμενη τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Για ακόμα μία χρονιά η ΑΕΚ στέκεται δίπλα στα παιδιά του Ορφανοτροφείο “Αγία Τριάδα”, και άπαντες αναμένουμε να επιτρέψουν οι συνθήκες και να ξαναδούμε τους μικρούς μας φίλους και από κοντά.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ